E2a

Hoe te rotsen te zetten in kunst

En misschien zelfs geld verdienen te doen

Schilderen op ongewone oppervlakken is erg leuk, als je eenmaal dit project hebt voltooid, als u wilt leren hoe u uw nieuwe hobby te nemen naar een ander niveau, kunt u zich inschrijven in een online kunstprogramma. Veel online scholen bieden lessen variërend van de basis tot de graduate niveau.

Rotsschildering kan openen een wereld van creativiteit voor iedereen. In tegenstelling tot de vlakke oppervlakken zoals papier of canvas, rotsen hebben vorm en afmeting. Als je een platte rots die iets van een hartvorm aan het heeft te vinden, gebruik je fantasie om te zien hoe die vorm makkelijk een vlinder kan zijn. Met een beetje verf en een beetje oefening, zal het gemakkelijker projecten weg te geven aan meer uitdagende degenen totdat u vindt dat net zoals je draaide rotsen in kunst, was je het draaien jezelf in een kunstenaar!

Hoe te rotsen te zetten in kunst. Teken op een eenvoudig ontwerp voor uw vlinder.
Hoe te rotsen te zetten in kunst. Teken op een eenvoudig ontwerp voor uw vlinder.

Om te beginnen, het vinden van een hart-vormige rock en volg deze tips voor het schilderen van een rots vlinder:

  1. Teken op een eenvoudig ontwerp voor uw vlinder. Begin met een lange, smalle ovale vorm van het lichaam in het midden van je hart-vormige rock. Voeg een kleine cirkel aan de bovenkant van het hoofd. Verlengen van een set van de bovenste vleugels die de bovenste helft van elke kant helemaal naar de rand van de rots te vullen. Voeg een reeks kleinere vleugels onder de bovenste vleugels, invullen van de resterende deel van de rotsoppervlakte. Afwassen de contouren en opnieuw tekenen als u niet tevreden bent met je eerste poging.
  2. Kies een kleur te omringen uw vlinder en gebruik een kleine platte borstel om in te vullen met deze kleur. Je zou halen hemelsblauw, bijvoorbeeld, of een medium schaduw van groen. Donkere kleuren zoals marineblauw of diep paars zijn het best als je van plan bent om de vlinder lichtere kleuren of pasteltinten schilderen. Als u van plan op het hebben van diepere tonen voor je vleugels, zal een lichtere kleur rond de randen zorgen voor een goed contrast. Laat de verf drogen.
  3. Vul de vleugel kleuren. Een eenvoudig ontwerp is in de bovenste vleugels met een kleur, en de onderste vleugels met een te vullen. Bijvoorbeeld, als je een donkere kleur voor de achtergrond eromheen hebben geschilderd, geef uw vlinder felle roze, bleke lavendel of zacht gele vleugels. Rotsen die van nature donker kan een lichte ondervacht zoals wit of geel eerst te helpen deze kleuren beter opvallen nodig. Als u uw vleugel kleur geschilderd hebt en je merkt dat het lijkt troebel of buikspek, gebruik dan een papieren handdoek op de natte verf tillen en verf een laagje wit of geel eerste. Wanneer het droog is, de volgende kleuren zullen helderder en levendiger.
  4. Verf het lichaam en het hoofd. Gebruik een kleine borstel en kies een kleur die uw vleugel kleuren aanvult. Lime groen of een zachte oranje ziet er misschien mooi. Maak de kop een andere kleur - pastel paars, licht blauw of turquoise zijn een aantal keuzes.
  5. Details toe te voegen aan de vleugel ontwerpen. Foto's van echte vlinders kan een inspiratie zijn of je kan gewoon je eigen patroon van vlekken, geschulpte versiering of andere elementen. Een leuke touch is om een ​​diepere of lichtere versie van de vleugel kleur gebruiken om smalle lijnen die curve omhoog en uit over de vleugels als kleine aders in een blad toe te voegen. Op de onderste vleugels, deze lijnen hebben de neiging om curve naar buiten toe omlaag. Een andere eenvoudige decoratie te doen is om het puntje van je borstel handvat gebruiken om heldere lijnen van kleine puntjes van toepassing langs de randen van de vleugels.
  6. Details van het lichaam en weg. Gebruik een lichtere versie van de lichaamskleur naar het midden van het lichaam een zachte, gemarkeerd look. Doe dit door het oppakken van de verf met een kwast, dan vegen de meeste van de kleur af, zodat wat overblijft moet geschrobd te worden op. Dit zal geven een subtiele, bijna lucht-geborstelde look. Gebruik het einde van je borstel om twee ogen aan de vorm van het hoofd in een kleur die opvalt voegen. U kunt ook schilderen of stip op kleine antennes.
  7. Vaststelling van fouten is eenvoudig. Als je niet van de manier waarop iets eruit ziet, of dep het met een papieren handdoek, terwijl het nat is of laat het drogen en verf overheen. Er is niets dat je niet kunt veranderen of repareren, dus wees niet bang om te experimenteren. U ontdekt veel leuke verrassingen op deze manier!
  8. Zegel uw rotskunst. Zodra u klaar bent, kunt u glans toevoegen door borstelen op duidelijke boenwas of door spuiten of borstelen op acryl sealer. U kunt ook nog wat verblinden door glanzende, iriserende of glitter nagellak of glitter verf op verschillende gebieden van uw vlinder. Als je hebt veel details, voeg de glitter rond de details, waardoor ze onbedekt.

Geschilderde rots vlinders maken prachtige geschenken, bureau kunst of decoraties. Lijm vlinder rotsen aan metalen BBQ spiesjes met Liquid Nails merk lijm (de oorspronkelijke formule werkt het beste) en je kunt ze toevoegen aan een plant of boeket. Draaien rotsen in kunst is eenvoudig, leuk en spannend. Het kan gewoon je veranderen in een kunstenaar! Omdat er zo weinig geld geïnvesteerd in materialen, geschilderde stenen zijn perfect voor ambachtelijke stands en boerenmarkten. Het is een leuke manier om extra geld te verdienen en wie weet, misschien gewoon om te zetten in een carrière - het deed voor mij!

En misschien zelfs geld verdienen te doen. Kies een kleur te omringen uw vlinder en gebruik een kleine platte borstel om in te vullen met deze kleur.
En misschien zelfs geld verdienen te doen. Kies een kleur te omringen uw vlinder en gebruik een kleine platte borstel om in te vullen met deze kleur.

Het nemen van een artistieke hobby een professionele carrière is slechts een van de vele dingen die je leert in een online kunst opleiding. Als dit artikel is gegrepen uw aandacht, kijk naar sommige online kunst scholen om te zien wat ze te bieden hebben.