E2a

Hoe te schoonheidssalon spelen en dress up games online

Kijk naar sommige van deze online spellen voor meisjes

U kunt altijd al een geheime wens om een ​​kapper of een make-up artist of je kan gewoon wilt een leuke, ontspannende manier om te ontstressen van de druk van het werk zijn. Immers, wat zou er nu leuker dan de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende kleuren en schoonheidsbehandelingen?

Veel online kapsalon games zijn gratis beschikbaar zonder te hoeven downloaden. U kunt toegang tot game proeven hebben, maar je hebt ook de optie om de volledige versies van deze spellen te kopen tegen ongeveer 10€ per spel. Hier zijn slechts enkele van de beschikbare versies:

1. aankleden Spelletjes voor meisjes.

Aankleden Spelletjes voor meisjes levert een breed scala aan spellen, waaronder nagelsalon, makeover en online aankleden (zoals huwelijk, beroemdheid en fantasy). Deze spellen zijn zeer eenvoudig te spelen. Alles wat je hoeft te doen is gewoon klikken op een bepaald spel dat je wilt (er zijn screenshots te helpen beslissen), wacht tot het programma te laden, en dan gewoon spelen! Deze spellen zullen hebben over het algemeen een make-up-minder cartoon tekening van een meisje gezicht, en je gewoon haar met verschillende oogschaduw, lippenstift, eyeliner en zelfs oog-en haarkleuren. Sommige van de instructies zijn in het Koreaans, maar het is makkelijk genoeg te manipuleren zonder ze te lezen.

U kunt deze games op games-dress-up.com .

Hoe te schoonheidssalon spelen en dress up games online. aankleden Spelletjes voor meisjes.
Hoe te schoonheidssalon spelen en dress up games online. aankleden Spelletjes voor meisjes.

2. Mijn spelletjes voor meisjes.

Deze website werkt op dezelfde manier Aankleedspellen voor meisjes. Je aangetoond links naar verschillende makeover spelletjes en je hoeft alleen maar te klikken op de specifieke degene die je wilt. Een unieke eigenschap is dat er korte beschrijvingen van de cartoon tekeningen worden gemaakt. Deze beschrijvingen geven ze meer karakter en kan het spel leuker voor je te maken. Er zijn ook enkele versies waar je kunt maken over een jongen, meubilair en apparatuur versies waar je een huis kan opknappen, en andere spellen die te maken hebben met natuurlijke schoonheid leveringen.

U kunt deze games op www.mygames4girls.com .

3. belle's Beauty Boutique.

Kijk naar sommige van deze online spellen voor meisjes. Mijn spelletjes voor meisjes.
Kijk naar sommige van deze online spellen voor meisjes. Mijn spelletjes voor meisjes.

Dit spel verschilt van de eerder genoemde opties. Belle's Beauty Boutique is meer informatie over het beheren van een beauty spa dan het aantrekken van make-up. Het werkt op deze manier: Klanten komen in de salon vraagt ​​verschillende diensten, zoals de kapper, haar styling, en manicure. Je moet snel tegemoet de verzoeken van deze klanten, door ze op de juiste stoel waar ze hun gevraagde diensten zullen krijgen. Het wordt lastiger als meer en meer klanten komen en verzoek diensten een na de ander.

Een gratis trial versie is online beschikbaar, maar u kunt ervoor kiezen om de volledige versie aan te schaffen. U kunt deze openen op www.grab.com .

4. marapets.

Bij Marapets, zult u in staat om te creëren en verzorgen van een huisdier, de wereld van verkennen "Marada," geld en kredieten en de handel verdienen in verschillende artikelen en materialen. Om je innerlijke fashionista voldoen, kunt u uw huisdier bezoek "Lowlyhood," die een zonnestudio, waar uw huisdier in staat om zijn huidskleur, een kledingrek en een pruik winkel te veranderen zou zijn heeft. Voor toegang tot deze virtuele wereld, dan moet je een account (dit proces is gratis) maken door het invoeren van uw e-mailadres en geboortedatum. Het kan enige tijd om vertrouwd te raken met dit systeem omdat het een wereld van mogelijkheden te nemen.

U kunt toegang marapets op www.marapets.com .

Dit zijn slechts vier van de vele variëteiten beschikbaar online. U zult zeker zijn om veel tijd te besteden gewoon genieten van de functies die deze games voor meisjes te bieden hebben. Het beste ding is dat ze meestal erg eenvoudig om te doen, zodat ze de perfecte games om te ontspannen en te ontstressen met. Genieten!