E2a

Hoe te scrapbooking ideeën te vinden

  1. Blader door tijdschriften. Sommige tijdschriften bieden meer ideeën over ambachten dan anderen. Real Simple, en Martha Stewart Living (hoewel niet specifiek over scrapbooking) zijn voorbeelden van tijdschriften die goede stap-voor-stap knutselideeën op een maandelijkse basis aan te bieden. Door te leren op verschillende manieren te artsy je uiteindelijk winnen uw eigen scrapbooking ideeën. Als u eenvoudiger ideeën, kies tijdschriften zoals Creating Keepsakes of Simple plakboeken. Dit laatste selectie biedt meer specifieke scrapbooking ideeën voor fanatici. U vindt er een scala aan tips en adviezen over het onderwerp. Inschrijven is vaak goedkoper dan het kopen van kiosken. Als u van plan op het maken van scrapbooking uw lange-termijn hobby, kan het een goede keuze in te schrijven.

    Hoe te scrapbooking ideeën te vinden. Blader door tijdschriften.
    Hoe te scrapbooking ideeën te vinden. Blader door tijdschriften.

  2. Bezoek een papieren ambachtelijke winkel. Wanneer u een papieren ambachtelijke winkel bent u gebonden aan een sectie gewijd aan scrapbooking vinden in te voeren. Ten eerste, check out de winkel lay-out. Vervolgens aandacht besteden aan decoraties en kleuren rond de winkel. Kortom, bent u op zoek rond voor ideeën. U zult verbaasd zijn hoeveel je kunt leren van gewoon daar te zijn, voel de textuur en de dikte van de verschillende soorten papier, kiezen uit een scala aan versieringen, en zoek naar andere potentiële scrapbooking materialen. Als u hulp nodig hebt, praat met een getrainde verkoper in de winkel. De meeste van hen zijn meer dan blij om u te voorzien van tips over kleur coördinatie, kwaliteit van het product en andere belangrijke scrapbooking methoden. Wees niet verlegen, breng een pen en notitieblok als je moet.

  3. Maak een scrapbooking club. Verzamel een groep vrienden die zijn allemaal geïnteresseerd in scrapbooking en hebben maandelijkse bijeenkomsten. Tijdens uw eerste ontmoeting, samen brainstormen over wat u kunt doen om de perfecte plakboek maken. Hoewel iedereen moet maken van zijn / haar eigen individuele plakboek, kan het geen kwaad om ideeën te delen. Ga eerst iedereen om woorden in verband met het onderwerp zeggen en schrijven ze op een zichtbare whiteboard. Samen als een team, langzaam trekken ideeën van die woorden. Tegen het einde van de eerste vergadering, moet iedereen over voldoende ideeën om scrapbooking te starten. Verzamel weer in een maand en delen half-voltooide plakboeken met iedereen. Probeer het stimuleren constructieve feedback binnen de groep door te chatten. Op die manier gaat iedereen naar huis met meer ideeën over hoe de plakboeken te voltooien. Natuurlijk moet je allemaal weer te ontmoeten om uw meesterwerken delen.

  4. Word lid van een papier ambachtelijke klasse. Sommige plaatsen bieden papier ambachtelijke klassen. Als u niet te vertrouwen in uw scrapbooking vaardigheden en het gevoel dat je begeleiding nodig, deelnemen aan een klasse! Niet alleen zal je pick-up nieuwe tips, het is een plezierige leerervaring. Voordat je lid wordt, vraag dan of er klassen specifiek voor scrapbooking. Een voorbeeld van een plek die lessen op papier ambachten biedt, is Paper-bron. De lessen zijn er een beetje prijzig, dus het is aan u om te beslissen of je ze nodig hebt om te beginnen. Bel de instructeur om te zien of er lessen over scrapbooking.