E2a

Hoe te servetten en placemats maken

Als u nog wat vrije tijd

Als u nog wat vrije tijd, extra geld en een verlangen om je tabel verfraaien, maak je eigen servetten en placemats die uw tafel motief zal voldoen. Waardoor ze is heel eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is om te kopen stof hebben uw naaimachine klaar, en je bent goed om te beginnen. Het maakt een hele dag niet te nemen om ze te maken. Je hoeft alleen maar een paar uur om dit project te voltooien.

Voor het maken van placemats, volgt u de volgende stappen:

Gebruik een goede soort stof voor placemats

Gebruik een goede soort stof voor placemats. Deze stof kan worden gebruikt voor uw servetten en tafellopers ook. Een goede structuur te gebruiken voor dit doel Birdseye geweven weefsel. Het is makkelijker schoon te maken en zal niet krimpen of vervormen na het wassen. Kleuren kunnen variëren, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt gebruik maken van effen stof of u kunt gebruik maken van stof met patronen. Uw keuze van de kleur en het ontwerp zal afhangen van het motief dat u wilt bereiken in uw tabel.

Voordat het snijden van de stof in placemat standaard maten, druk erop om glad uit gevouwen gebieden. Gevouwen gebieden kunt u ongelijkmatig metingen geven.

Zodra u klaar bent op de stof

Zodra u klaar bent druk op het weefsel, markeer de stof aan de onderkant. Een standaard placemat meet 14 "bij 18". Toestaan ​​halve centimeter aan de rand van de stof voor zoom werk. Vouw de randen en houd ze met een pin voordat u verder gaat op het naaien.

Druk op de omgevouwen randen om extra hold voegen

Hoe te servetten en placemats maken. Als u nog wat vrije tijd.
Hoe te servetten en placemats maken. Als u nog wat vrije tijd.

Druk op de omgevouwen randen om extra hold voegen. Zodra de randen zijn gedrukt en vastgezet, start stikken de zoom aan alle vier zijden. U kunt uw naaimachine de randen samen te gebruiken om te borduren. Als u niet een machine hebt, kunt u de hand-naai ze, maar ze zouden niet zo stevig als zoom werk van een machine.

Na het naaien van de randen, druk tenslotte op de stof pleinen voordat u de placemats.

Voor het maken van servetten, hier is wat je moet doen:

Gebruik een goede soort stof voor placemats. Zodra u klaar bent op de stof.
Gebruik een goede soort stof voor placemats. Zodra u klaar bent op de stof.

U kunt dezelfde stof die u gebruikt voor uw placemats al heb je een andere kleur of patroon kan gebruiken. Servetten zijn gevoeliger voor te gebruiken omdat in tegenstelling tot de placemats, zijn ze eigenlijk gebruikt om voedsel uit het gebied veeg rond je mond. U kunt nog steeds gebruik maken van dezelfde Birdseye geweven stof, maar het zou beter zijn om een ​​zachtere katoen gebruiken voor dit doel.

Voordat het snijden van de stof om servet maten

Voordat het snijden van de stof om servet maten, drukt de doek voor de juiste markering. Na het indrukken van de doek, leg het op een vlakke schone ondergrond aan de onderzijde. Een klassieke vorm van een maandverband is natuurlijk een vierkant. Een servet meet 16 "bij 16". Markeer de stof in 16 inch vierkantjes met een lichte marker. Laat een centimeter aan alle kanten van de zoom werk.

Zorgvuldig snijd de vierkantjes met een goede scherpe schaar

Zorgvuldig snijd de vierkantjes met een goede scherpe schaar. Zorg ervoor dat u ze recht gesneden voor schone randen. Vouw de randen naar de ene inch toelage. Houd de plooien met een pin en druk de randen plat voor een eenvoudiger en schoon stiksels.

Steek de randen met een stiksteek met de naaimachine. Nadat alle kanten op elkaar zijn genaaid, druk de randen nogmaals een scherpe vouw.

U kunt variëren uw placemats en servetten met verschillende patronen op hun ontwerp. Als u gebruik maakt van een gedessineerde stof, vergeet niet om willekeurig snijden de stof, maar snijd het letten op het patroon van het ontwerp. Je zou niet willen dat de placemat of servet op zoek vreemd patroon. Deze kleine details zullen helpen succesvol mooie placemats en servetten die uw vrienden en familie zullen waarderen creëren.