E2a

Hoe te slijk te maken

Als je hebt gezien hoe een paar van het spel laat zien op Nickelodeon

Als je hebt gezien hoe een paar van spelprogramma's op Nickelodeon, heb je waarschijnlijk gezien hoe een schijnbaar kleverige vloeistof net valt uit het plafond en krijgt op de hoofden en gezichten van nietsvermoedende acteurs. Dat dames en heren, is modder. Het kan echt aantrekkelijk uitzien op tv, maar er is een gemakkelijke manier van het maken van een versie van het thuis. Het kan ook een geweldige manier om kinderen te leren een aantal fundamentele principes in de wetenschap.

De materialen en ingrediënten die worden gebruikt voor modder zijn vrij algemeen, en zou u waarschijnlijk niet te gaan naar de supermarkt of supermarkt om de dingen die je nodig hebt voor te bereiden. Voor dit project zou je twee kopjes maïzena en kopje water. Dat is letterlijk alles wat je nodig hebt! Om het een beetje meer plezier en visueel aantrekkelijk voor de kinderen, kunt u ook een niet-giftige kleurstof of kleurstof te krijgen.

Hoe te slijk te maken. Zet twee kopjes maïzena in een kom (of gewoon over iets dat zou kunnen houden en kunt u de inhoud te mengen).
Hoe te slijk te maken. Zet twee kopjes maïzena in een kom (of gewoon over iets dat zou kunnen houden en kunt u de inhoud te mengen).

Voordat u begint, zou het beter zijn als u wilt dat uw tafelblad te beschermen met een laag of twee van kranten. Het kan heel rommelig, dus het is beter het zekere voor het onzekere.

Hier is hoe u uw home-made ooze:

  1. Zet twee kopjes maïzena in een kom (of gewoon over iets dat zou kunnen houden en kunt u de inhoud te mengen). Als u wilt dat uw maïzena te glad en niet klonterig, zult u beter af zetten de maïzena door een zeef. Dit zou ervoor zorgen dat er geen grote massa's van maïszetmeel zou eindigen in de modder.
  2. Voeg water beetje bij beetje aan het maïszetmeel. Het zou beter zijn als het water is een beetje aan de warme kant. Dit zou de maïzena om sneller op te lossen. U mag mengen van de oplossing met uw handen of met een houten lepel of rubberen schraper. U ziet de oplossing verandering in de consistentie tot het een dikke vloeistof die net druipt.
  3. Voeg een schar van kleurstof. Net als voorheen, vouw in de kleurstof in de maïszetmeel. Voeg meer kleurstof als je een diepere kleur dat wat je al hebt. Nogmaals, zorg ervoor dat het niet giftig is, omdat de kinderen zal spelen met modder in hun handen.
  4. Bewaar de modder in een goed afgesloten pot voor toekomstig gebruik.

Ooze kan een geweldig hulpmiddel zijn om kinderen de fasen van de materie

Als je hebt gezien hoe een paar van het spel laat zien op nickelodeon. Voeg water beetje bij beetje aan het maïszetmeel.
Als je hebt gezien hoe een paar van het spel laat zien op nickelodeon. Voeg water beetje bij beetje aan het maïszetmeel.

Ooze kan een geweldig hulpmiddel om kinderen de fasen van de materie te zijn. Als gegoten, kan de modder draaien heel solide. Maar als je eenmaal stopt het manipuleren van het materiaal, het zou letterlijk uit sijpelen van uw vingers als een vloeistof! Als u denkt dat de modder is het krijgen van een beetje te droog is, kan je water toevoegen om het te. U kunt vast een loopneus slijm door meer maïszetmeel in. Gooi het. Ooze kan gemakkelijk verstopt raken wastafels en drainages. Gooi het in de prullenbak, samen met de vaste afvalstoffen.

Na modder in de buurt is niet alleen leuk voor de kinderen

Na modder in de buurt is niet alleen leuk voor de kinderen, het is ook mogelijk het onderwijs. Zorg er wel voor dat u uw kinderen de handen schoon te maken na speeltijd. Zoals je zou vermoeden, kan het nogal rommelig!