E2a

Hoe te stapstenen met behulp van uw kind handafdruk maken

Het maken van stapstenen met de hand van uw kind of voetafdruk is een prachtige manier om tastbare herinneringen aan de groei van uw kind te creëren. Stapstenen kunnen worden aangepast aan geven als cadeau aan familie en vrienden en kan zelfs de familie huisdier pootafdrukken. Het creëren van stapstenen kan ook een leuke familie-activiteit en kinderen zijn dol op het creëren van een permanente kunstwerk kunnen ze tonen trots in de tuin of geven als cadeau.

Het maken van stapstenen vraagt ​​slechts een paar ingrediënten:

Cement

Cement. Zorg ervoor dat het cement die u koopt is veilig aan te raken en mee te werken. Als u niet zeker, dan kunt u ook gebruik maken van gips mix en breng een weerbestendige jas om, zodat het kan buiten worden geplaatst.

Mold. Bijna elke container kan worden gebruikt, maar zo houden als ondiepe mogelijk dat het afsluiten van het cement eenvoudig. Kartonnen doos bekleed met kunststof zijn geweldig, want je kunt gewoon til de steen en de doos gebruiken.

Plastic container

Hoe te stapstenen met behulp van uw kind handafdruk maken. Cement.
Hoe te stapstenen met behulp van uw kind handafdruk maken. Cement.

Plastic container. Het cement (of gips) moet worden gemengd met water om te werken en kunststof reiniging emmers beste werkt. Gebruik degene die je het niet erg gooien, omdat het residu zal waarschijnlijk te maken de container onbruikbaar.

Latex handschoenen of een roeren stok voor het mengen.

Bakolie. De vorm moet worden bekleed, zodat het releases gemakkelijk en je hebt ook de vacht van het kind handen en / of voeten voor het opheffen en een glad resulterende print.

Roeren stok. Voor het gladstrijken van het oppervlak.

Extra's

Extra's. Help uw kinderen kiezen uit kleine dingen die kunnen worden ingebed in de stapstenen, dat geeft het hun persoonlijke touch. Kleurstoffen of cement kleurstof kan ook worden toegevoegd aan de mix om gekleurde stapstenen maken.

Cement. Plastic container.
Cement. Plastic container.

Instructies:
Monteer alle items die u gaat gebruiken voor de stapstenen, zodat u kunt beginnen te werken voordat het cement of gips droogt.
Meng de cement of gips volgens de aanwijzingen en de vacht van de opstap mal met bakolie. Giet het mengsel in de mal. Strijk het oppervlak met de roeren stok.

Coat van uw kind hand of voet met bakolie en voorzichtig druk in het platte vlak. Zorg ervoor dat de vingers of tenen zijn individueel gedrukt in het cement, zodat u behoudt alle details. Voeg meer prints naar wens en was kind de handen of voeten wanneer u klaar bent. Het cement moet nog genoeg te geven om uw kind om hun naam en de datum op de springplank schrijven en dan is het tijd om ze te versieren. Laat uw kinderen om knikkers, tegels, snuisterijen (niets scherp) toe te voegen aan de oppervlakte en ze zachtjes op in het cement. Als er iets niet lijkt te houden wanneer de springplank droog is, kunt u altijd bevestig deze met een epoxy.

Je bent klaar en je hebt nu een prachtig vormgegeven opstap die trots geeft uw kind handafdruk of voetafdruk. Maak een nieuwe elk jaar een visuele pad van ontwikkeling van uw kind toe te voegen in uw tuin.