E2a

Hoe te steentjes toe te voegen aan een saaie fotolijst

Met wat lijm en strass

Met wat lijm en steentjes, kunt u een anders saaie fotolijst te zetten in een prachtige meesterwerk. Dit is vooral van toepassing op een fotolijstje dat is blijven liggen nutteloos rond het huis. Nieuw leven inblazen door gebruik te maken van uw creatieve instincten en door het volgen van de stap-voor-stap handleiding hieronder.

  • Kies een fotolijstje. U kunt elke vorm van fotolijstje te gebruiken voor dit project: oud of nieuw, groot of klein, wit of zwart, rond of vierkant. Alleen zorg ervoor dat de grenzen van de fotolijst zijn breed genoeg om steentjes te passen. Als u al een fotolijst, neem de tijd om zijn grenzen te reinigen met een vochtige doek. Als er ruw vlekken langs de grenzen, alcohol en een oude tandenborstel. Voorzichtig schrobben de grenzen totdat de vlek verdwijnt. Dan spoel de grenzen met een vochtige doek. Droog de fotolijst met een andere doek of papieren handdoek.
  • Bereid de steentjes. Rhinestones komen in verschillende vormen, kleuren en maten. Dus als je niet kunt achterhalen welke te gebruiken, alleen niet vergeten om die u denkt dat het beste bij uw fotolijst te vullen kiezen. Als je niet kan genoegen nemen met slechts een soort van strass, kunt u deze combineren verschillende soorten net zo lang als je ze rangschikken op een georganiseerde en aangename manier.
  • Start om de steentjes te leggen op het frame grenzen. Voorzichtig zet de steentjes op de grens volgens een patroon. Bijvoorbeeld, kunt u een hart te maken aan de top midden van het beeld, of maak een enkel bestand van steentjes op elke grens. U kunt denken aan een patroon dat u wilt: bloem, kleine cirkels, of sterren. Of als u wilt, kunt u volgen geen patroon helemaal. Gewoon willekeurig Plaats de steentjes waar je maar wilt. Het hangt allemaal af van je creativiteit eigenlijk. Als u al ontworpen de grenzen, bestuderen het frame op een steenworp afstand en zie hoe het ontwerp eruit ziet. Bepaal vervolgens of je nodig hebt om meer steentjes toe te voegen of een aspect van het ontwerp te veranderen.
  • Lijm de strass steentjes. Na het ontwerpen van de grens, kunt u beginnen met het lijmen van de steentjes. Neem een ​​rhinestone tegelijk en zet een dot hoeveelheid lijm op de strass spot. Dan, voorzichtig zet de strass terug. Met behulp van een vinger, drukt u op de strass op zijn plaats. Druk niet te hard, want dat zal de strass verplaatst van zijn plaats. Integendeel, drukt u op heel zacht. Nu, herhaal dan de procedure totdat alle steentjes zijn gelijmd.
  • Zodat de lijm te drogen. Wanneer u reeds alle steentjes gelijmd, wacht een paar minuten tot de lijm volledig droog. Vergeet niet om zich te onthouden van het aanraken of verplaatsen van het beeld. Zodra het klaar is, kunt u een afbeelding in het frame en plaats het in een gebied van uw keuze.

Verder te verkennen uw creativiteit door het toevoegen van kralen

Hoe te steentjes toe te voegen aan een saaie fotolijst. Kies een fotolijstje.
Hoe te steentjes toe te voegen aan een saaie fotolijst. Kies een fotolijstje.

Verder te verkennen uw creativiteit door het toevoegen van kralen, droge bladeren, mini schelpen, en scrapbook materialen om de fotolijst. Lijm ze aan de grenzen in de dezelfde manier als lijm strass steentjes. Niet te ontwerpen van de fotolijst, dat wel. Vergeet niet dat de steentjes en andere materialen zijn slechts versieringen en de belangrijkste attractie is nog steeds de foto.