E2a

Hoe te theelichthouders maken

Theelichtjes zijn klein

Theelichtjes zijn kleine, vaak een centimeter in diameter en kan onmiddellijk romantiek in zowat elke ruimte te creëren. Deze kaarsen kunnen een puinhoop maken als links naar full of indien niet geplaatst in een waxinelichtje houder verbranden. U kunt uw eigen thee licht houder maken thuis met een beetje tijd en creativiteit. Probeer het volgende project een eenvoudige houten theelichthouder thuis te creëren.

Hoe te theelichthouders maken. Bereid de houten basis.
Hoe te theelichthouders maken. Bereid de houten basis.

Materialen:
Schroot stuk hout, zoals een 2 "x4" of groter
Schuurpapier
Decoratieve verf, glitter en pailletten
Polyurethaan sealer
Boor met saaie bit
Potlood
Thee licht kaarsen in metalen cups (je moet de metalen bekers of de kaars zou branden uw houder te gebruiken)

  1. Bereid de houten basis. Snijd het stuk hout in de gewenste vorm en zand geen scherpe randen. Wees creatief met deze stap en maak elke vorm die u wenst. Maak een ster, een cirkel of zelfs alleen maar een plein. Maar zorg ervoor dat voor elke theelichthouder je wilt dat je zorgen voor een oppervlakte van ten minste twee centimeter in diameter. U kunt een enkel stuk hout vasthouden meerdere theelichtjes of een enkele kaars dus laat je gedachten afdwalen naar een interessante vorm te maken te maken.
  2. Bepaal waar de kaarsen zal zitten. Neem een ​​ongebruikte thee licht kaars. Bepaal waar u de kaars te zitten bij het branden. Trace van de voet van de thee licht kaars op die locatie met je potlood om de locatie te markeren.
  3. Boor het gat. Gebruik een boorkop die is ontworpen voor het boren van gaten. Saaie stukjes komen in verschillende maten. Kies een beetje, dat is even groot of iets groter dat de thee licht kaars. Plaats het bit, zodat het overeenkomt met de cirkel die u hebt getekend en gebruik dan de bit om een ​​gat te boren. Wees voorzichtig dat je boort recht naar beneden zodat het gat zullen niveau en boor niet onder de hoogte van het waxinelichtje. U wilt de kaars te zitten iets boven de hoogte van de houder.
  4. Zand de gaten. Gebruik schuurpapier om alle randen glad rond het gat hebt gemaakt.
  5. Versier de thee licht houder. Voel je vrij om te versieren naar hartelust met verf, glitters of zelfs pailletten en strass steentjes. Voor een verfijnde en minimalistische look overwegen een natuurlijke beits of een effen kleur verf op het gehele oppervlak bedekken. Laat alle decoraties en verf te drogen voordat de volgende stap.
  6. Bedek de decoraties met een laag van polyurethaan. De polyurethaan jas voegt glans aan uw decoraties, evenals een glad oppervlak. Plus als een van de kaars wax overstroomt, zal het niet verwijderen van uw decoratieve elementen als er een laag van polyurethaan om hen te beschermen.
  7. Steek de kaarsen kijk hoe ze vervolgens gloeien. Nogmaals herinneren dat sinds de kandelaar is hout, moet je het te beschermen tegen de hitte en mogelijke risico vlam van de waxinelichtjes door alleen waxinelichtjes die in een beschermende metalen cup.

Theelichtjes kan worden gebruikt om sfeer te creëren in elke ruimte. Door het maken van je eigen thee licht houder kunt u de ruimte met uw eigen ontwerpen en kijk.