E2a

Hoe te trekken bliksem

De meeste mensen willen bliksem te voorkomen

De meeste mensen willen bliksem te voorkomen. De ironie is dat het aantrekken van de bliksem is de eenvoudigste zaak van de wereld dat, in een tijd waarin mensen geen idee over de aard van de bliksem had, Benjamin Franklin het deed met een vlieger. Als u wilt bliksem te trekken, er zijn een paar dingen die je kunt doen. Echter, je moet niet doen ze zonder toezicht, als de bliksem kan fataal zijn.

Hier zijn de stappen te nemen, zodat u kunt trekken bliksem:

  1. Staan in de buurt van een boom. Bomen trekken bliksem vanwege twee dingen: hun watergehalte en hun hoogte. Het water en andere vormen van vocht in de boom elektriciteit geleiden. Ondertussen, omdat bomen staan ​​hoger dan andere voorwerpen, ze de neiging om bliksem te trekken. Studies tonen aan dat de geleidbaarheid van bomen afhankelijk van het soort boom en de vruchtbaarheid van de bodem heen. Het type van de boom het meest waarschijnlijk worden getroffen door de bliksem is eik. Wanneer een onweersbui stakingen, worden als een hippie en knuffelen een boom. Je zult trekken bliksem zeker.
  2. Staan buiten houden van een metalen object. Bliksemafleiders zijn het best te bliksem te trekken, simpelweg omdat dat is hun doel. Echter, andere metalen u kunt gebruiken zijn metalen sieraden. U kunt gebruik maken van iets van oorbellen tot kettingen tot armbanden. Studies tonen aan dat tijdens het dragen van oorbellen (of enige vorm van het lichaam van de ring) trekt de bliksem, het je kans op sterven aan het verlaagt. Dit komt omdat je lichaam werkt als een pad voor de bliksem door te gaan. Alle energie van de bliksem gaat rechtstreeks naar de metalen oorbel. Dus de volgende keer dat u probeert te bliksem te trekken, een paar oorbellen te dragen. Niet alleen zal je succesvol zijn, heb je minder kans om te sterven,.
  3. Breng een man met jou. Breng een veel mannen als je wilt. Volgens wetenschappers, mannen zijn meer kans te worden getroffen door de bliksem. In feite, 82% van de bliksem ongelukken gebeuren met mannen, en 84% van de mensen die sterven aan bliksem zijn mannen.
  4. Ga naar de top van het Empire State Building. Het gebouw is een magneet voor bliksem. Terwijl over het algemeen, wordt aanvaard dat er twee keer weinig kans op blikseminslag op dezelfde plek, het Empire State Building tart dit feit. In een enkele storm, het wordt door de bliksem getroffen honderden keren. Dit komt vooral door de hoogte en de make-up van het Empire State Building. Het is zeer hoog in de hemel met een puntig voorwerp, waardoor het meer vatbaar voor bliksem. Er zijn veel metalen voorwerpen in het gebouw, waardoor het perfect voor het uitvoeren van elektriciteit. Als u wilt bliksem aantrekken, het Empire State Building is de plek om te gaan.

We kunnen veel leren over bliksem

Hoe te trekken bliksem. Staan in de buurt van een boom.
Hoe te trekken bliksem. Staan in de buurt van een boom.

We kunnen veel leren over bliksem. Het is een goede zaak dat het aantrekken van de bliksem niet moeilijk is. Alles om ons heen trekt bliksem. Alles wat elektriciteit geleidt, zoals metalen en water, is gevoelig voor bliksem. Als u wilt bliksem aantrekken, volgt u deze eenvoudige stappen. Maar wees heel voorzichtig, als de bliksem is zeer gevaarlijk. Als u van plan bent om bliksem te trekken, zorg ervoor dat u alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.