E2a

Hoe te typen Indiase muziekinstrumenten kennen

India heeft veel verschillende culturen

India heeft veel verschillende culturen, zodat het zou lijken verschillende landen in hebben. Hoe dan ook, het heeft een scala aan muziekinstrumenten die zijn zo kleurrijk als hun diversiteit. Hier is een lijst van enkele van de meest populaire vormen van Indiase muziekinstrumenten die je zou willen om vertrouwd te raken met voor het kopen van een in de lokale of discounter. Soms maakt het niet uit of het goedkoop of duur, zolang je weet welke het is je van het beste. Het is aangeraden dat je kijkt naar foto's van deze instrumenten en om een ​​beter idee van hoe ze eruit zien te krijgen.

  1. Harmonium. Als we piano als een gemeenschappelijk gezicht in onze huishoudens, het harmonium is de meest voorkomende instrument in de Indiase woningen. Het harmonium is als een kleine piano, maar in plaats van snaren, het produceert geluid met het gebruik van de wind die wordt gepompt door een set van pedalen. Er zijn vele variaties van dit instrument, en elk heeft zijn unieke set van noten kan spelen, en sommige worden gebruikt in religieuze ceremonies.
  2. Mridangam. Een trommel kan worden getokkeld aan beide zijden. Een zijde is breder dan de andere kant, en het wordt gespeeld liggend op zijn kant zodat beide handen kan raken beide zijden. Net als snaarinstrumenten, is deze trommel afgestemd door het aanpassen van de banden die zijn gewikkeld rond zijn lichaam.
  3. Shehnai. Deze ziet er iets wat lijkt op een fluit met de snuit van een trompet. Het hoofdlichaam is van hout en geschilderd in verschillende kleuren, maar de snuit wordt gemaakt van metaal en kan ingewikkelde ontwerpen ook. De Indianen hebben een sterke overtuiging dat het geluk brengt, zodat ze het vaak gebruikt tijdens bruiloften.
  4. Sitar. Als u bekend bent met de banjo, de sitar lijkt iets dergelijks, maar dan groter. Gewoon de nek langer, voeg meer strijkers, en de curve van de frets. In tegenstelling tot de gitaar met een gat in het midden waar je tokkelen het, de sitar niet heeft. Het hoofdlichaam is gesloten, maar vanwege deze structuur, produceert een heel ander geluid dan de meeste instrumenten zijn soort.
  5. Tabla. Deze is vrij veel als de bongo's, met een drum kleiner en de andere trommel groter en speelde helemaal op dezelfde manier. U gebruikt verschillende delen van je handen in het raken van deze trommels om verschillende soorten geluiden te creëren. Er zijn ook verschillende technieken in de trommel raken om verschillende effecten te creëren.
  6. Tanpura. Dit wordt gezegd dat de tegenhanger van de sitar, zoals de alt een sopraan te zijn. Het is groter dan de sitar, maar de onderdelen helemaal gelijk. Er wordt gezegd dat wanneer er een presentatie, het is nooit compleet zonder de aanwezigheid van de tanpura.

Hoe te typen indiase muziekinstrumenten kennen. India heeft veel verschillende culturen.
Hoe te typen indiase muziekinstrumenten kennen. India heeft veel verschillende culturen.

Er zijn andere soorten van muziekinstrumenten in India kunt u kiezen uit. Opgemerkt moet worden dat deze instrumenten samen te werken om de harmonie te produceren. In het land van landen is er ook behoort een wereld vol instrumenten. Als Indiase muziek prikkelt uw fantasie, een poging te hebben en ervaring een hele andere wereld.