E2a

Hoe te vastgeroeste onderdelen lube

Rust is uw nummer een vijand als het gaat om uw auto

Rust is uw nummer een vijand als het gaat om uw auto. Zelfs als het van invloed op een paar bouten of moeren alleen, kan de prestaties van uw auto blijken te worden beïnvloed. Bovendien zal het verwijderen van deze delen een stuk moeilijker dan normaal. Goede zaak dat door een juiste smering van de verroeste onderdelen, kunt u de effecten van roest tegen te gaan. Daarom is het belangrijk voor u om te weten hoe goed de verroeste onderdelen van uw auto glijmiddel. Hier, kijk dan op deze stappen om u allen te begeleiden gedurende het gehele proces:

  • Squirt olie royaal op de verroeste delen. Er zijn verschillende kruipoliën die je kunt kopen in de markt die u zal helpen op geroeste of bevroren delen zoals die van de schokdemper bevestigingen. Squirt de kruipolie van uw keuze in zowel de onderste en bovenste deel van de bevestigingsmiddelen. Een goed voorbeeld van kruipolie je kunt krijgen in de markt is de WD-40.
  • Geef de olie een paar dagen om te werken aan de verroeste onderdelen Meestal., Is de kruipolie niet werken in een handomdraai. Je moet wachten op een paar dagen voordat je kunt zien resultaten. Vandaar dat, wanneer u de olie toe te passen vandaag, verwijdert u de schokken, bouten of moeren pas na een paar dagen.
  • Spray indringend smeermiddel op de onderdelen. Een ander soort kruipolie die u kunt gebruiken voor dit doel is de een van Mighty VS7. Gewoon spuiten dit glijmiddel op de verroeste onderdelen. Deze actie zal niet alleen het losdraaien van de bouten of schroeven maar laten ook een beschermende laag op de onderdelen. Zo kan de opbouw van roest te voorkomen.
  • Gebruik een all-effectieve smeermiddel voor snellere resultaten. Als u direct aan de slag op geroeste van uw auto-onderdelen, moet je een speciaal soort kruipolie, zoals die van de All-Purpose 4-weg te gebruiken. Dit is een groot product dat helpt bij de smering van roest in de delen die helpen los en ook de onderdelen beschermen in het proces. In vergelijking met de andere soorten doordringende smeermiddelen, dit soort kruipolie werkt in slechts enkele minuten. Daarom kunt u deze verwijderen de verroeste delen na slechts een paar minuten van te smeren.
  • Wees voorzichtig bij het ​​smeren van de onderdelen. Je wilt niet dat de penetrerende olie om de rest van de auto-onderdelen vuil. Daarom is het noodzakelijk dat u zorgvuldigheid wordt betracht bij het uitvoeren van deze taak. Voordat u begint met het proces, bereiden een goede tapijt om u te helpen opruimen meteen de rommel. Deze stap is noodzakelijk om welke soort smeermiddel u van toepassing zijn op de verroeste delen.
  • Kies de juiste smeermiddelen voor de verroeste onderdelen. Niet alle smeermiddelen doen het vast fantastisch voor de verroeste onderdelen van uw auto. Vandaar, controleer dan de etiketten van de smeermiddelen in de markt alvorens te betalen voor hen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u geen schade aan de verroeste onderdelen leiden nadat je smeren.


Hoe te vastgeroeste onderdelen lube. Squirt olie royaal op de verroeste delen.
Hoe te vastgeroeste onderdelen lube. Squirt olie royaal op de verroeste delen.

Verroeste onderdelen in de auto kan belemmeren uw gemak van toegang tot bepaalde gebieden van het voertuig moet je ze onderhouden. Echter, dit niet te gebeuren aan u de hele tijd. Met de juiste smering van de verroeste onderdelen, kunt u gemakkelijk te bestrijden roest in uw auto. Plus, kunt u uzelf van ernstige frustratie als je weet hoe je zo'n soort probleem te beëindigen.