E2a

Hoe te verminderen de p2p rating op robot rage

De P2P afkorting staat voor veel dingen

De P2P afkorting staat voor veel dingen. In de gaming wereld, kan het peer-to-peer netwerken zijn waarin u en uw 'peers' in het netwerk zal de belasting van de applicatie processen, opslag op schijf, of zelfs bandbreedte delen. Veel games vandaag de dag gebruik maken van dit soort computers of netwerken. Een voorbeeld is de Robot Rage. In het spel, zou u wilt dat uw P2P cijfer te laag zijn - indien mogelijk, nul. Het hebben van een hoge P2P waardering kan leiden tot een slechte verbinding. U zult niet in staat zijn om een ​​robot in het spel uit te dagen. Hier zijn manieren over hoe te verminderen uw P2P-rating op Robot Rage.

Hoe te verminderen de p2p rating op robot rage. Controleer uw huidige waardering.
Hoe te verminderen de p2p rating op robot rage. Controleer uw huidige waardering.

  • Controleer uw huidige waardering. Je kunt controleren uw P2P waardering bij binnenkomst in de lobby van het Robot Rage spel. Hoe lager de rating, hoe beter het is voor u. Als uw rating is nergens in de buurt van nul, verwachten te worden met enige connectie problemen en spel problemen later.
  • Sluit andere actieve toepassingen. Actieve toepassingen toe te voegen aan het verlagen van uw processorkracht. Er zijn programma's die veel processor capaciteit verbruiken. Run je task manager om te zien welke van deze programma's zijn en besluiten om deze applicaties te beëindigen. Ook programma's die waarschijnlijk kan interfereren met je spel zou sluiten. Want dit is een online spel, sluit andere programma's die gebruik maken van de internetverbinding.
  • Run je spyware. Zet nooit uw spyware, want je weet nooit wanneer een virus uw computer zal aanvallen. Online games hebben meestal dit nadeel: ze maken de computer meer in gevaar. Daarom verwachten dat dit zal gebeuren. Draaien altijd uw spyware. Maar, schakelt u de scan tijdens het spel. Het scannen zal ook bijdragen tot vertragen uw processor.
  • Sluit nooit van uw firewall. Net als je spyware, niet afsluiten van uw firewall. Dit stelt u bloot aan grotere risico's. Veel spelers hebben ondervonden dat hun accounts gehackt. Het afsluiten van uw firewall en uw spyware moet uw laatste redmiddel zijn als je nog steeds problemen. Maar veel mensen suggereren dat het niet verstandig is het afsluiten van uw firewall, zelfs als het laatste redmiddel.
  • Herstart je computer. Bij het ​​afspelen na het uitvoeren van een groot aantal programma's, kunt u nog steeds hebben van een verbinding en spel problemen omdat uw computer niet in staat om alle processen te beëindigen nog is geweest. Dit gebeurt zelfs als u alle andere programma's al hebben gesloten. Wanneer dit gebeurt, sluit u de computer en na enige tijd, weer aan. Als het wakker is, er zeker van zijn dat Robot Rage is de enige applicatie die je gaat openen om onnodige verspilling van de processor te voorkomen.
  • Behouden wat schijfruimte. Verwacht niet dat je spel te gaan soepel wanneer u slechts een beperkte ruimte op de schijf. Dit duurt zeker een tol op de rekenkracht van de computer. Neem de tijd om routinematig verwijderen van de onnodige bestanden van uw computer.
  • Beheer uw p2p instellingen. Hoewel je niet kunt helpen, maar hebben P2P-netwerken, kunt u uw instellingen aanpassen in het delen alleen de hoeveelheid rekenkracht, bandbreedte, enz. die u wilt delen. Op deze manier kunt u lager uw P2P rating en hebben meer kans op het hebben van een ononderbroken spel.


P2P netwerken heeft zijn voordelen en kosten

P2P netwerken heeft zijn voordelen en kosten. Vergeet niet dat het niet alleen uw collega's die te krijgen, kunt u ook krijgen want het is een tweerichtingsproces. Ze delen ook met u. Een compromis in uw P2P-rating zal gunstig zijn voor u.