E2a

Hoe te veroveren final fantasy XII

De Final Fantasy XII aflevering voorzien van nieuwe regels en gaming systemen, die kan heel verwarrend zijn in het begin. Lees verder en geven wij u tips over hoe u Final Fantasy XII veroveren.

Verdien zo veel licenties punten als je kunt.
Verdienen Licensing Punten (LP) opent de licenties die in uw Licensing Grid. Een Licentie geopend zal gelijk zijn aan apparatuur die u kunt uitrusten, magie of technicks die je kunt leren. Voordat u een wapen te verwerven of te leren iets in Final Fantasy XII, moet u de licentie voor hebben. Het openen van een Licentie betekent niet automatisch ophalen van het wapen, magie of technick. U moet dan nog naar een winkel om het wapen, magie of technick die overeenkomt met de nieuw verworven Licentie krijgen. Dus hoe ga je eigenlijk verdienen Licensing Points? U verdient Licensing Points elke keer als je op een gevecht.

Hoe te veroveren final fantasy XII. Verdien zo veel licenties punten als je kunt.
Hoe te veroveren final fantasy XII. Verdien zo veel licenties punten als je kunt.

Vecht met de Final Fantasy XII vijanden.
In vorige afleveringen, is er een aparte strijd scherm voor gevechten, maar in Final Fantasy XII, er zijn geen willekeurige ontmoetingen en de gevechten gebeuren in real-time op de overworld. Dit betekent dat u kunt zien en identificeren vijanden omdat de spelers hebben nu een 360-graden uitzicht van het spel. U kunt voorkomen dat de vijanden en blijf uit hun strijd bereik als je niet wilt vechten. Je hebt om te onthouden, zoals we al in Tip # 1, dat je zal moeten om te gaan op een strijd om Licensing Points te verdienen.

Gebruik de libra om te leren over statistieken van je vijand.
Weegschaal is een nuttige technick te leren die u zullen helpen komen overwinnaar in gevechten. Er zijn momenten dat u een vijand die is veel krachtiger dan je karakter tegenkomen ja, in vroegtijdige dood voorkomen in het spel, gebruik Weegschaal om te leren over statistieken van je vijand, of u kan omgaan met het aangaan van een gevecht met de vijand.

Gebruik het gambiet systeem in uw voordeel.
De Gambit System is een nieuwe strijd stijl geïntroduceerd in Final Fantasy XII, waar een aanleg set van de reacties kan worden ingesteld op de personages. In gevechten, een teken gevechten, dus heb je twee karakters op stand-by. De schoonheid van de Gambit systeem is dat, terwijl een teken vecht, kun je taken te wijzen om de andere twee. Een 'target' moet worden ingesteld, hetzij een bondgenoot of een vijand zal de 'actie' of de opdracht uit te voeren te ontvangen. Een voorbeeld wordt het toewijzen van een karakter om een ​​bondgenoot te genezen wanneer de HP aan of minder dan 60%, of een vijand te richten met een HP op of onder 75%. Met de Gambit systeem, zijn gevechten gemaakt uitdagend en interessant.

Vecht met de final fantasy XII vijanden. Gebruik de libra om te leren over statistieken van je vijand.
Vecht met de final fantasy XII vijanden. Gebruik de libra om te leren over statistieken van je vijand.

Vergeet niet om je voortgang altijd op te slaan met behulp van het opslaan kristallen of poort kristallen gevonden in het spel. De nieuwe functies kan even wennen, dus klaar om de uitdaging aan en Final Fantasy XII veroveren door het volgen van de tips die we vermeld.