E2a

Hoe te vintage en antiek bruin glazen flessen te identificeren

Flessen zijn hier en daar verzameld

Flessen zijn hier en daar verzameld. Flessen die dateren decennia geleden dat handgemaakte waren en hebben de neiging om ingewikkelde en delicate ontwerpen hebben. In contrast, de flessen tegenwoordig in massa geproduceerde de groeiende vraag van consumenten.

Fles verzamelaars zijn erg geïnteresseerd in antieke flessen redenen zoals de geschiedenis van de fles, en de duurzaamheid en esthetische waarde van de fles. Deze antieke flessen zijn zeldzaam en zeker hebben veel meegemaakt. Dus, in termen van historische en esthetische waarde, zoals flessen hebben een voorsprong op massa-geproduceerde moderne flessen.

Er zijn verschillende kleuren van vintage of antieke flessen

Er zijn verschillende kleuren van vintage of antieke flessen. Een veel voorkomende en zeer gewilde gekleurde fles is de oranje of bruine fles. U kunt een dergelijke fles gemakkelijk identificeren door middel van haar verschillende kenmerken.

Hoe te vintage en antiek bruin glazen flessen te identificeren. Flessen zijn hier en daar verzameld.
Hoe te vintage en antiek bruin glazen flessen te identificeren. Flessen zijn hier en daar verzameld.

  • Kleur. Uiteraard moet de kleur bruin of oranje. Veel van flessen met deze kleur zijn bierflesjes. Het is rood gekleurd omdat er de noodzaak om de versheid van het bier behouden. Ook de donkere kleur beschermt de drank van de zonnestralen die kunnen beschadigen. Een ander belangrijk punt over de kleur van de fles is dat de leeftijd van de fles bepaalt. Hoe donkerder de kleur van de fles, de oudere is.
  • Proces. Hand geblazen en mondgeblazen flessen worden beschouwd antieke flessen. Deze flessen zijn enigszins ongelijk. Ze hebben gebreken, waardoor ze onvolmaakt. Mondgeblazen flessen zijn ergens tijdens de jaren 1800. Wat deze flessen verzamelingen is dat ze niet duidelijk machinaal vervaardigd, in tegenstelling tot de flessen vandaag. Hoewel gebrekkig, zoals flessen tonen ook het harde werk van degenen die deze flessen. Deze flessen zijn niet voor massaproductie, waardoor deze flessen enigszins zeldzaam of ongewoon om de liefhebbers. Verzamelaars zoeken ze uit, omdat de zeldzamer de antieke of fles, des te kostbaar en waardevol het is voor verzamelaars.
  • Eigenschappen. Sommige functies van de fles zelf uitgegroeid tot een determinant of het is een antiek. Als je kijkt naar de punt van een antieke of vintage bruine fles, zou je zien dat de opening van de fles wordt met de hand gedaan. Dit houdt in dat wat je ziet in de tip of de opening is een misvormd, gebrekkig en onvolmaakt tip. Bijvoorbeeld, de flessen van 1800 met de hand vervaardigd. De reden hiervoor is dat in die tijd een kurk werd gebruikt om de opening van de fles te dekken. Dus, ze met de hand vervaardigen elke fles de kurk passen aan de mond van de fles. Rond 1850 de, lip van de fles is ontworpen voor een schroefdop. Dit betekent dat de lip enigszins taps of geschoren. Een ander kenmerk dat zou helpen bij het identificeren van de authenticiteit van de fles is de basis. De basis moet een markering. Dit teken zal u vertellen de plaats waar de stang (die werd gebruikt voor het verwarmen en de vorm van de fles) is afgebroken.
  • Fles stoppers. Flessluitingen kunt zien of de fles zelf was vintage of antieke. Een schroefdop zou zeker identificeren van de fles als een antieke. Flessen met een schroefdop dateert weg voor 1920.

Een kleine herinnering wel: er zijn sommige mensen die proberen om fles verzamelaars misleiden door het herschilderen van de flessen. Sommige gewetenloze mensen hebben geprobeerd en slaagde er in het veilen nep antieke flessen online. Dus, je moet op de hoogte over hoe goed en correct te identificeren vintage en antieke bruine glazen flessen.