E2a

Hoe te vlammen trekken

U kunt leren om vuur van de verschillende soorten trekken heel gemakkelijk. Of het nu gedaan in zwart-wit of in kleur, zal zelfs de rankest van beginners vinden het makkelijk om hoofdlijnen beeltenis van vlammen te trekken en hen te verfraaien geven de vlammen een meer realistische en ontroerende blik. Volg de gedetailleerde stappen opgesomd beneden om te leren hoe vlammen van verschillende soorten te tekenen.

Stap 1

Basic schets tekening. Met slechts papier en een potlood, kunt u aan de slag door het tekenen van een aantal fundamentele vlam hoofdlijnen en de praktijk tot je het onder de knie. Om te beginnen moet u een paar omgekeerde S-vormige lijnen, die elkaar ontmoeten op de boven-en onderkant te trekken. Als alternatief, denk aan het als het tekenen van bergen en valleien verticaal. De curven moeten afgerond worden en ondiepe plaats van puntige en diep. Dit is de basis schets van een vlam, en u kunt het tekenen in elke grootte.

Stap 2

Hoe te vlammen trekken. Basic schets tekening.
Hoe te vlammen trekken. Basic schets tekening.

Het tekenen van een kaarsvlam. Dit is veel eenvoudiger en een gebruikelijke manier van afbeelden vlammen. Je kon het licht van een kaars om te controleren of de exacte vorm van de vlam tijdens het tekenen. De vlam moet een omgekeerde peer met een smalle top en de lijnen luchtballons en gebogen in het midden aan de onderkant lijkt op een gloeilamp lijken. Deze zal verschijnen als een stilstaand vlam. Om enkele beweging af te beelden, kunt u een duik maken in een van de zijdelingse bochten om het idee van een vlam flikkerend met de beweging van de vlam geven. Met behulp van kleur op verschillende tinten oranje en geel, kunt u schaduw uit het binnengebied van de vlam. Gebruik de diepere kleuren voor de kern waar de vlam uitgaat van de lont en geleidelijk lichter de kleur met tinten van geel naar de omtrek van de vlam.

Stap 3

Tekening open vuur, zoals in een kampvuur. Dit zal een uitbreiding van de afmetingen, die in stap men, alleen stelt verschillende van dergelijke lijnen in verschillende maten, naast en enige overlap, elkaar. Om u een referentiekader met betrekking tot de oorsprong van de vlammen, je kunt tekenen wat cilindrische lijnen die het hout, de top eindigt vergadering op een punt van waaruit de vlammen ontstaan ​​en de onderste uiteinden alsof de logs worden naast elkaar gestapeld andere in een waaiervorm.

Stap 4

Het gebruik van kleuren en schaduwen. Zodra u meer vertrouwd met het schetsen van de vlam vormen, kunt u gebruik maken van schaduw en / of kleur om de flikkerende beweging te geven aan de vlammen. Het kleuren van de achtergrond papier in zwart zal gooien een contrast met de sinaasappels en gele tinten die u wilt gebruiken voor de eigenlijke vlammen. De donkere tinten worden gebruikt aan de binnenkant van de vlam kleuren, bij gebruik van een helder gele aan de uiteinden en periferie de juiste contrast. Zoals hierboven, gebruik dan een brandende kaars als een referentiepunt in te vullen in de kleuren.


Het tekenen van een kaarsvlam. Tekening open vuur, zoals in een kampvuur.
Het tekenen van een kaarsvlam. Tekening open vuur, zoals in een kampvuur.

Zoals altijd, oefening baart kunst en als je een beginner bent op tekening, leren om de eenvoudige tekenen schetst eerst met alleen pen en papier en graduate te kleuren alleen wanneer u bent wel een beetje meer beoefend op tekening. Vlammen zijn zeer eenvoudig te maken, in tegenstelling tot andere objecten, dus moet je niet al te veel moeite met bewegen van de tekening om de kleuren podium.