E2a

Hoe te vliegdekschip modellen te bouwen

Het vliegdekschip is de grootste marine wapen dat de Europese strijdkrachten heeft in tijden van oorlog. Het is letterlijk een drijvend luchtmachtbasis die het mogelijk maakt de beste piloten in de wereld over te nemen op missies naar de belangrijkste doelwitten aan te vallen en houd verkenningsvluchten vrijwel overal in de wereld. Vliegdekschepen hebben zeker tot de verbeelding van veel mensen, omdat ze combineren verschillende staaltjes van techniek die werd gedacht dat het onmogelijk om uit te voeren in vroeger tijden.

Hoe te vliegdekschip modellen te bouwen. Bouwpakketten.
Hoe te vliegdekschip modellen te bouwen. Bouwpakketten.

Model hobbyisten beschouwen het vliegdekschip als een van de hot items toe te voegen aan een collectie. Het vliegdekschip is zo'n groot schip dat het zeker verduistert de omvang en de complexiteit van elk ander model in de markt. Als het is gemaakt in de gebruikelijke schaal 1:256, zou het zeker dwerg zowat elk zeewaardig schip of modelvliegtuig. Hier is hoe je je eigen model vliegdekschip kan bouwen.

Bouwpakketten

Bouwpakketten. Je kunt een vliegdekschip bouwpakket kopen bij de meeste model winkels of hobby winkels. Er zijn zelfs hobby winkels die gespecialiseerd zijn in dit soort van model kits. Kits meestal sprake modellen gemaakt van hout, en worden geleverd met zeer gedetailleerde instructies over hoe het model vliegdekschip is om samen te stellen. Vaak zijn deze pakketten komen ook met de nodige dof zilver of tin verf die als afwerking van het model zou dienen. Deze vliegdekschepen worden ook geëtiketteerd volgens de naam van de dragers ze uitbeelden (die meestal namen van staten en in het verleden Amerikaanse presidenten). Sommige bouwpakketten zou ook escort schepen een vliegdekschip, zoals torpedobootjagers, slagschepen, en dergelijke bevatten. De meeste zouden sommige vliegtuigen die u kunt parkeren op het dek of landingsbaan bevatten.

Bouw je eigen. U kunt ook uw eigen stencil en patroon te maken, als je al behoorlijk ervaren met het werken met modellen. De basis-en lichte vormen van balsahout zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en hobby winkels, en er zijn tal van websites die het ontwerp en de werkelijke afmetingen van het vliegdekschip gebouwd naar model schaal hebben. Door te baseren op deze middelen, zou het heel gemakkelijk zijn om gedetailleerde recreatie van een vliegdekschip, evenals de rest van de carrier battle group hebben.

Bij het maken van een marine-drager of een horzel drager

Bouwpakketten. Bouw je eigen.
Bouwpakketten. Bouw je eigen.

Bij het maken van een marine-drager of een horzel drager, zou het zeer belangrijk zijn om waakzaam voor details. Verfwerk uw model vervoerder zou het belangrijkste onderdeel zeker als het gaat om de uiteindelijke look van het model. Zorg ervoor dat u de hoogste kwaliteit verf voor de modellen om te verzekeren dat de afwerking van de robuuste en sterke gevoel dat elk vliegdekschip zou moeten uitstralen.

Ondertussen zou de kleine details, zoals de rode, witte en blauwe strepen en de werkelijke straaljagers werkeloos geparkeerd op de top van de vervoerder dek geweldig zijn accenten te laten zien hoeveel werk eigenlijk ging in de bouw van het project.

Een vliegdekschip model is zeker een project van een gigantische schaal, maar als men het uitvoert feilloos, kan het potentieel een adembenemende weergave stuk dat de focus van elk model collectie zou zijn.