E2a

Hoe te vouwen van papier fans maken

Papier fans zijn gemakkelijk en leuk om te maken, en zijn zeer nuttig vooral tijdens de zomer. Papier fans kunnen ook worden gebruikt als decoratie in huis om het een oosterse uitstraling. Om gevouwen papier fans te maken, zal je de volgende materialen nodig:

Hoe te vouwen van papier fans maken. Beslissen over de grootte van uw document ventilator.
Hoe te vouwen van papier fans maken. Beslissen over de grootte van uw document ventilator.

 • Bouw gekleurd papier, of gedrukte geschenk wikkels
 • Ijslollystokjes (optioneel)
 • Potlood
 • Liniaal
 • Lijm
 • Schaar

Hier is hoe:

 1. Beslissen over de grootte van uw document ventilator. Snijd de bouw gekleurd papier in de gewenste grootte. Plaats het papier in een landschap oriëntatie, en trek verticale lijnen een centimeter uit elkaar vanaf de linkerrand van het papier met de liniaal en potlood. Als u liever een fijnere vouwen, kunt u de afstand tussen de verticale lijnen te verlagen. Deze lijnen zullen dienen als uw gids bij het vouwen van het papier.
 2. Vouw de rand van het papier naar aanleiding van de lijn, dan moet u het papier en blijven vouwen, deze keer aan de andere kant. Blijven vouwen door elke lijn, flipping het papier afwisselend. Zorg ervoor dat de plooien zijn zelfs.
 3. Nadat u volledig hebt vouwde de gekleurde bouw papier, houdt u het onderste deel samen met de lijm, of u kunt een nietje draad gebruiken. Nadat de onderkant is beveiligd, kunt u ijslollystokken zetten op beide randen van het gevouwen papier, en zet het vast met lijm. U kunt ervoor kiezen om de randen kaal te verlaten, maar met ijslolly's aan de randen wordt het gevouwen papier ventilator steviger te maken.
 4. Een andere manier om een gevouwen document ventilator afwerking is het dubbelvouwen, dwars, terwijl het nog steeds "gesloten", zodanig dat de boven-en onderrand raken en het gevouwen gedeelte wordt nu het onderste gedeelte van de ventilator . Lijm de binnenranden elkaar en zorg ervoor dat het veilig is voordat u de ventilator te openen. U kunt ook ijslollystokken zetten aan de buitenste randen van de ventilator om het stevig te maken.
 5. U kunt nu open uw document ventilator en voeg wat decoratie op het. U kunt lijm enkele kleine uitgesneden afbeeldingen en vormen op het gevouwen papier ventilator om het een uniek design geven. Uw ontwerpen kunnen variëren afhankelijk van de gelegenheid. Als u de gevouwen papier ventilator zal gebruiken als een van de rekwisieten voor een theaterproductie, moet fel gekleurd papier bouw worden gebruikt, en sommige glitters of pailletten zal het glinstering te maken onder de schijnwerpers. Als u het papier ventilator buitenleven zullen gebruiken tijdens de dag, zal een relaxte kleuren zien er goed en onopvallend.

U kunt ook kleine gevouwen papier fans en plaats het op uw muren als decoratie. U kunt de kleuren variëren afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid. Rode en groene gevouwen papier fans met goud of zilver glitter kan worden gebruikt als Kerst decors, terwijl papier bedrukt met bloemmotieven kan worden gemaakt in gevouwen papier fans en geplaatst rond het huis tijdens de lente en de zomer. U kunt ook gebruik maken van gevouwen papier fans als souvenir te maken tijdens speciale gelegenheden, zoals doop, verjaardagen en gaan weg partijen. U kunt berichten schrijven op elke vouw en maken het nog meer gepersonaliseerd.