E2a

Hoe te warm tickets

Aangezien de kosten van het verwerven van tickets gaan hoger en hoger

Aangezien de kosten van het verwerven van tickets gaan hoger en hoger, wordt steeds Madonna en Lady Gaga's concert tickets met zitplaatsen bij het podium als een groot ding te volbrengen. Vaker wel dan niet, het krijgen van een is een ding om te worden opgeschept over naar vrienden, collega's en familieleden. Zittend in de bovenste doos van het stadion vermindert het plezier en de opwinding omdat je nauwelijks te zien het gezicht van uw idolen leven. Voorste rij en onderste vak stoelen zijn erg moeilijk te vinden en te duur om te kopen. Meer dus als het evenement is uitverkocht al zijn eerste tickets. Hot tickets, ook wel bekend als doorgewinterde tickets, zijn schaars. Zelfs in concerten, spelletjes, optredens en films, de economie 'wet van vraag en aanbod is van toepassing zodra populaire artiesten, beroemdheden of sportteams ster in deze gebeurtenissen.

Als u geïnteresseerd bent om uw droom te verwezenlijken voor een hot ticket van uw favoriete performer, artiest of sporter, hier zijn de manieren om dit te doen.

  • Zoeken naar beschikbaarheid van de ticket is via het internet. TicketMasters.com, Tickets.com, en Ticketdon.com bieden goedkopere tickets. U kunt ook een directe oproep ook plaats aan het kantoor van de productie of van de plaats van het evenement. Misschien krijg je geluk en je kunt kopen goedkopere tickets op deze manier. Beproef uw geluk in eBay.com of StubHub.com die soms bieden goedkope tarieven voor online kopers. Het vervoerbewijs kan ook recht worden afgeleverd op uw deur of u kunt de koper te ontmoeten als hij dicht bij u in de buurt.
  • Vraag je vrienden, buren en familieleden als ze weten van de beschikbare plaatsen om goedkope tickets te kopen. Ook het ontwikkelen van een netwerk van filmliefhebbers die mogelijk bereid om te delen in kennis over hot tickets. Er kan iemand die het ticket van uw keuze die bereid is om zijn of haar ticket te verkopen tegen een redelijke prijs. Uw lokale advertenties dagelijks de sectie kan ook een goede referentie.
  • Als het evenement dichterbij komt, verwacht een stijging in de kosten van het ticket en duurdere manieren om het ook. Als dit het geval is, kunt u de diensten van een ticket makelaar in dienst. Deze worden snel praten dealers met de beste vaardigheden in de verkoop gesprek en het optreden als een man midden voor gekruid of prime abonnees die willen om ze te verkopen voor een hogere prijs. Wees wel voorzichtig, want dit soort praktijken is illegaal voor de meeste staten. EBay.com heeft tientallen ticket makelaars op de website. Klik op de "Tickets" tab en je krijgt een lijst van de te zien. WebTickets.com, TicketsNow.com, VIPseats.com, en Razorgator.com ook ticket makelaars die u kunt controleren.
  • Kijk voor een huismeesterservice online. Hun specialiteit is over hoe je premium stoelen te krijgen, zelfs voor uitverkochte evenementen. Natuurlijk zal je duur komen gefactureerd voor hun diensten.
  • Zelfs als je niet warm tickets te krijgen van de bovengenoemde manieren, niet zo gemakkelijk ontmoedigd. Wees op locatie van het evenement zo vroeg mogelijk. Wacht tot de show te beginnen, omdat je mogelijk overeen met scalpers die hen zal verkopen tegen gereduceerde tarieven.


Hoe te warm tickets. Zoeken naar beschikbaarheid van de ticket is via het internet.
Hoe te warm tickets. Zoeken naar beschikbaarheid van de ticket is via het internet.

Als de dingen niet weg te gaan, hoop niet verliezen. Gewoon blijven proberen en uiteindelijk zult u die felbegeerde hot ticket te landen.