E2a

Hoe te wartaal spreken

Latijn is niet de oorsprong van de taal in de wereld

Latijn is niet de oorsprong van de taal in de wereld. Sanskriet en Armeense zijn niet de oudste talen ter wereld. Mijn onderzoek heeft mij tot de conclusie dat dat de oudste taal ter wereld is eigenlijk onzin. Jarenlang kinderen hebben gebruik gemaakt van deze schijnbaar leuke taal om niets meer dan spelen rond in de achtertuin doen, maar er is meer aan deze dan je ooit zou kunnen denken.

Heb je ooit gehoord baby proberen te praten? U hoort ze doen een goo-goo-ga-ga en boogly-boogly-boo of andere rare woorden. Heb je je ooit afgevraagd wat deze kleine dingen zeggen? Ik weet niet wat ze zeggen, maar ze zouden kunnen worden over profane dingen. De freaky kind met de groene kap weet over de zin van het leven, en we gewoon niet begrijpen hem.

U kunt deelnemen in deze infantiele gesprek en misschien beter uitkomen dan we ooit gedacht. De geheime taal die ze in te praten binnen de kringen van jonge baby's is het zwembad van kennis in de wereld. Volg deze simpele stappen en je zou kunnen worden praten in wartaal en het verwerven van kennis dan uw stoutste dromen.

Hoe te wartaal spreken. Plaats een niet-woord aan het einde van elke lettergreep.
Hoe te wartaal spreken. Plaats een niet-woord aan het einde van elke lettergreep.

  1. Breek woorden af. Om te beginnen praten in wartaal, je begint door te breken elk woord tot in elk gesproken lettergreep. Elke lettergreep wordt geïdentificeerd door die een klinker. Bijvoorbeeld het woord prachtige zouden hebben vier lettergrepen, "mag", "ni", "fi" en "cent". In sommige gevallen kan een enkele lettergreep kan bevatten twee klinkers. Een voorbeeld hiervan is in de lettergrepen van het vliegtuig die "lucht" en "vlak".
  2. Plaats een niet-woord aan het einde van elke lettergreep. Uw keuze van wat voor geluid in te voegen is afhankelijk van de wartaal dialect die u gebruikt op het moment. Het kan zo simpel zijn als het toevoegen van "da" of een lettergreep na elke lettergreep. Dit moet resulteren in woorden als "mag da ni da da fi cent da" of ander ding zoals "air da plane da."
  3. Maak het nog ingewikkelder. Voeg vervolgens een ander woord om de lettergreep die rijmt met de lettergreep. Het woord dat u rijmt toe te voegen met de lettergreep, maar begint met een andere letter. Het kan elke letter zijn, maar voor het doel van deze gids, laat ons gebruik maken van de letter "g". Dit moet resulteren in "magnificent" wenden zich tot "mag da gag ni di gy fi da gi cent da gent" en het woord "vliegtuig" wordt "air da gir vliegtuig da gain".
  4. String zinnen samen. Gibberish werkt niet als alles wat je kunt doen is woorden. Je moet in staat zijn om samen te rijgen woord om een ​​complete gedachte te creëren. Denk na over wat je wilt zeggen en samen te stellen van de woorden. Volg dezelfde regels voor alle woorden in de zin. Bijvoorbeeld, de zin "Het vliegtuig is prachtig" wordt "De da ga lucht da gir vliegtuig da winst is di ganzen mag da ni gag dag y fi da gi cent da gent".
  5. Oefen wanneer je kunt. Talking wartaal zou kinderspel zijn, maar het is niet zo makkelijk als mensen denken. Het kost veel oefening om het te trekken ook. Probeer te praten wartaal om jezelf in de voorkant van een spiegel. Hoe sneller je je gedachten over te brengen in wartaal, hoe beter je zult krijgen.

Als je beter in het beheersen van de kunst van het praten in wartaal, hoe sneller je verbinding kunt maken met de baby's van de wereld. En als je een leuke volwassene, misschien zullen ze zelfs laat je in op de diepe gedachten die ze over praten in de gedaante van wartaal.