E2a

Hoe toe te passen en te gebruiken siliconenrubber

Silicone rubber heeft een kleurrijke geschiedenis

Silicone rubber heeft een kleurrijke geschiedenis. Het was Dumas, die het bestaan ​​ervan voorspelde rond 1840. Echter de eerste voorbeeld geproduceerd tijdens 1872 Ladenburg. De eerste silicone rubber is gemaakt door het mengen diethoxydiethysilane, water en sporen van zuren. Het gevormde viskeuze olie. Maar de vroegste commerciële kwaliteiten alleen gebeurd in 1943. The Dow Chemical Company was het eerste bedrijf dat een commercieel bruikbare siliconen rubber gemaakt. Met deze vooruitgang, andere bedrijven volgden hen kort daarna. Vandaag de dag wordt siliconenrubber wordt gebruikt op vele manieren, en je misschien wel geïnteresseerd om te weten wat het gebruik en de toepassingen van siliconen rubber zijn.

Silicone rubber heeft zijn eigen klassen en eigenschappen, en elke klasse heeft zijn nut in onze samenleving.

Hoe toe te passen en te gebruiken siliconenrubber. Hoge temperatuur vulkaniseervloeistof.
Hoe toe te passen en te gebruiken siliconenrubber. Hoge temperatuur vulkaniseervloeistof.

  1. Hoge temperatuur Vulkaniseervloeistof. Dit wordt ook wel warmte-uithardbare, en komt meestal in de vorm van semi-vaste gom in een ongeharde toestand. Dit formulier moet een rubber-type bewerking ondergaan om de gewenste af en items te produceren.
  2. Kamertemperatuur Vulkaniseervloeistof. Vaker, deze producten eruit zien als een vloeibare rubber gebruikt voor afdichtingen, inkapseling en oppotten. Maar worden deze soorten materialen niet algemeen gebruikt als conventionele rubbers.
  3. Liquid Silicone Rubber. Ze heten warmte-uithardbare vloeibare materialen. Ongetwijfeld zijn deze materialen verwerkt voor specifiek en speciaal productieapparaat extrusie en spuitgieten.

Anderzijds

Anderzijds, silicone rubbers hun impact hebben op verschillende gebieden in de economie. Sommige van hun toepassingen in de machinebouw zijn asafdichtingsringen, radiator en automotive verwarming slangen, raam-en deurrubbers, bougiedoppen en nog veel meer. Binnen het domein van de elektrotechniek, hebben zij de volgende toepassingen: kabels en kabel-beëindiging, corona-resistente isolatie buizen, toetsenborden en contact matten, en geleidende geprofileerde afdichtingen. Dus, als we kijken naar het gebied van de geneeskunde maar ook hebben veel van de bijdragen, zoals pompslang voor dialyse, balgen voor kunstmatige maskers, en katheters.

Siliconen rubbers echt bruikbaar zijn in ons dagelijks leven

Siliconen rubbers echt bruikbaar zijn in ons dagelijks leven. Je kunt eigenlijk gebruik van te maken in bijna alle mogelijke manieren. Als u een siliconen rubber te vergelijken met een natuurlijke rubber band, zal je dan beseffen dat natuurlijke bands organisch zijn. Dit is de reden waarom veel mensen net als de fabrikanten de siliconenrubber de voorkeur aan de organische een. Hun kwaliteiten maken hen superieur, zoals u kunt manipuleren en gebruiken op vele manieren, zoals:

Silicone rubber heeft een kleurrijke geschiedenis. Kamertemperatuur vulkaniseervloeistof.
Silicone rubber heeft een kleurrijke geschiedenis. Kamertemperatuur vulkaniseervloeistof.

  1. U kunt ze gebruiken voor pakkingen, afsluitringen zoals de meeste fabrikanten doen.
  2. Speelgoed en andere kinderen voeders zijn gemaakt van siliconen rubber. Omdat het kan worden gemaakt in verschillende vormen en de elasticiteit nooit verdwijnt, is het een goede grondstof voor speelgoed van een kind. Hoe zou u graag zien van je zoon bal nog stuiteren na 10 jaar?
  3. Silicone rubber is aanwezig in bijna alle delen van uw huis met inbegrip van persoonlijke producten, schoenen, kleding en hardware.
  4. Het kan gebruikt worden als siliconenkit of een rubber.

Silicone rubber is in bijna elk deel van ons leven

Silicone rubber is in bijna elk deel van ons leven. Ze verschijnen op alle gebieden van de industrie. Je ziet ze in je garage, eetkamer, keuken en zelfs een badkamer. Zie? Silicone rubber heeft een lange reis, en het zal blijven om productief te zijn als jaren gaan door.