E2a

Hoe tot zoom een prom dress

Het kopen van een prom jurk van de winkel kan goedkoper en minder tijdrovend dat het hebben van een gemaakt. Er moet echter een aantal aanpassingen worden aangebracht op de jurk voor het perfect bij je passen. Een van de meest voorkomende problemen die meisjes ondervinden bij de aankoop van een prom jurk is de lengte. U kunt eenvoudig wijzigen van de lengte van de prom jurk het korter te maken. Door dit te doen door jezelf kan bespaart u wat geld in plaats van een op maat het voor u doen.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen om zoom uw prom dress goed:

Hoe tot zoom een prom dress. Materialen die u nodig hebt.
Hoe tot zoom een prom dress. Materialen die u nodig hebt.

  • Materialen die u nodig hebt. De materialen die u nodig hebt voor het zomen van een prom jurk zijn een naaimachine, kleermaker pennen, schaar, een klos garen in dezelfde kleur als je jurk, een strijkijzer, uw prom schoenen en een manshoge spiegel.
  • Meet de lengte. Draag uw prom jurk en uw prom schoenen. Vraag hulp van iemand voor deze stap. Klap de zoom van de prom jurk volgens de lengte die u wilt. Stap in de voorkant van de volledige lengte spiegel om te zien hoe de prom jurk valt op je. Pin up de zoom overal in te korten. Bij het doen van aanpassingen, recht te houden uw hoofd en lichaam en wees niet zo naar beneden gaat, dat de vouwen zal gelijk zijn overal.
  • Strijk de plooien. Verwijder de jurk en strijk de plooien. Zorg ervoor dat de lijnen recht zijn. Je moet een vouw op de vouw, zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om te naaien in de zoom later. Kies de laagste hitte mogelijkheid van het ijzer als u werkt op een delicaat materiaal om te voorkomen dat te verbranden.
  • Onderzoek de jurk. Weer Draag de jurk om ervoor te zorgen dat u de juiste aanpassingen. Als u denkt dat de jurk nog lang is of als u het een beetje te kort, nog een keer doen de nodige aanpassingen en ijzer de jurk totdat u tevreden bent met de lengte.
  • Stel uw naaimachine. Knip een klein stukje stof van de zoom die je niet nodig hebt. U moet deze optie om de instellingen aan te passen op uw naaimachine. Sommige stoffen kunnen delicate of te dik, dus je moet proberen en naait u eerst een klein stukje. Pas de spanning op uw naaimachine totdat het klaar is voor de zomen.
  • Naai de zoom. Nu kunt u beginnen met het naaien van de zoom van uw prom jurk. Draai de jurk binnenste buiten zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om te naaien. Naai de zoom korter op basis van de vouw die u hebt gemaakt. Verwijder de pennen als u naait en controleer voortdurend als je naaien in een rechte richting. Finish de zoom over de hele jurk.


Nu heb je veranderd de lengte van uw prom jurk

Nu heb je veranderd de lengte van uw prom jurk. Dit is een gemakkelijke manier om wat veranderingen aan te brengen op je prom jurk, zodat het kan goed bij je passen. U kunt dit ook doen met andere lange kleren die je hebt, zoals rokken of broeken.