E2a

Hoe u de beste service te krijgen van uw automonteur

Bent u wel eens bang dat je automonteur bent u wellicht tekort doet? Erger je niet, het is mogelijk voor u om eenvoudige dingen te doen om ervoor te zorgen dat u niets anders dan de beste service te krijgen van uw automonteur. Lees verder:

  1. Get verwijzingen van je vrienden of familieleden. De beste en gemakkelijkste manier is echt om te leren van de ervaring van anderen. Vraag uw vrienden of buren, waar ze hun eigen auto te nemen voor reparaties. Het beste ding over dit is dat, zodra de monteur leert dat je aangeraden om hem door een van zijn klanten, hij waarschijnlijk zou erg blij en zal worden gemotiveerd om goed werk te doen op uw auto.
  2. Kies voor onafhankelijke mechanica. Er is wijsheid in de keuze om uw auto naar een service provider die specifiek onderhoud en reparatie geeft aan uw specifieke automerk (Toyota of Ford service providers, bijvoorbeeld). Het nadeel van dit, echter, is dat er doorgaans een hoger percentage van de omzet over de werknemers in deze faciliteiten, dus de kans is, de automonteur die zou uw auto te repareren is gewoon een newbie met schamele ervaring. Als u uw auto repareren door een onafhankelijke monteur, echter, is de kans groot, hij is echt een auto liefhebber en zou kennen de ins-and-outs van alles wat gerelateerd is aan uw auto.
  3. Vraag uw auto worden nagekeken door een ASE-gecertificeerde meester technicus. ASE staat voor Automotive Service Excellence, en het vereist automotive professionals om meerdere examens, alsmede een minimum van 2 jaar hands-on automotive ervaring hebben, voordat ze kunnen worden gecertificeerd.
  4. Ken de lingo. Je hoeft geen expert te zijn in auto's, maar het helpt als je weet dat de basis lingo zoals delen van uw auto en de eenvoudige procedures die doorgaans worden gedaan op auto's. Je moet vooronderzoek ook doen op de reguliere tarieven voor diensten. Als u weet van een aantal technische termen en nonchalant gooi het in tijdens uw gesprekken met uw automonteur, zou hij het gevoel dat je "in-the-know" en zou meer gemotiveerd zijn om nog hogere kwaliteit van de dienstverlening te geven aan uw auto. Gebruik echter niet vergeten, dat wanneer je monteur begint te zeggen spul dat is gewoon zo over je hoofd dan, aarzel dan niet om hem te vragen om het uit te leggen.
  5. Maak het makkelijker voor uw monteur. Het is het beste dat je gedetailleerde informatie geven met betrekking tot de symptomen van uw auto, en het zal helpen als je weet dat de lingo (zie nummer 4). U moet ook ervoor zorgen dat uw auto gas heeft als je het te brengen in de auto-winkel, zodat uw monteur kon een proefrit eerst indien nodig. Als u hebt geprobeerd om een ​​aantal reparaties aan uw auto te doen alvorens het in de winkel, moet je ook eerlijk zijn en beschrijf wat procedures die u deed.
  6. Breng wat geschenken. Het kan geen kwaad om wat donuts en koffie te geven aan uw monteur, zodat hij kon werken met een volle maag en een aangename sfeer. Eenvoudige giften zou gaan een lange weg naar de oprichting van een goede relatie met uw automonteur. Laat eerst weten, hoewel, als ze mogen giften te krijgen van klanten.
  7. Roep hun bazen voor een job well done. Uw auto monteur zal zeker genieten van een compliment over de kwaliteit van hun werk, vooral als hun baas weet ervan. Volgende keer je auto moet worden nagekeken, verzoek om dezelfde automonteur, en je kon er zeker van zijn dat hij alleen zou al te graag om uw auto te geven de hoogste merk van de service die hij kan bieden.

Daar heb je het

Hoe u de beste service te krijgen van uw automonteur. Get verwijzingen van je vrienden of familieleden.
Hoe u de beste service te krijgen van uw automonteur. Get verwijzingen van je vrienden of familieleden.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u kunt de beste service te krijgen van uw automonteur. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!