E2a

Hoe u de remslang te installeren aan het frame

Ervoor zorgen dat je de remslang is in tip top vorm is essentieel om voertuigen ongelukken te voorkomen. Controleer regelmatig uw remslang en onmiddellijk vervangen als het begint te krijgen bros. U kunt het huren van een professionele monteur om dit te doen of u kunt deze zelf vervangen door de volgende stappen te volgen:

  • Lees uw auto handleiding. Alvorens dit te doen elke vorm van reparatie aan uw auto, lees altijd uw auto handleiding voor specifieke reparatie-instructies die nodig zijn voor uw model auto. Dit bespaart u tijd uit overdoen stappen in uw garage. In het vervangen van uw auto remleiding, speciale aandacht besteden aan het onderwerp van bloeden uit de hydraulische druk van uw rem slang. U gebruikt deze kennis later in uw reparatie.
  • Verwijder de oude remslang. Verhoog uw auto op een krik en een pan klaar op de vloer om de remvloeistof te vangen. Verwijder het wiel en zoek de remslang. Merk op dat de slang wordt gehouden door twee metalen hex-vormige hulpstukken. Gebruik twee sleutels voor de apparaten uit te schakelen.
  • Installeer de nieuwe remslang. Na het verwijderen van de oude remleiding, draad in de nieuwe met behulp van uw handen. Bevestig de twee zeskantige fittingen op de rem slang en zet ze vast. Maak de verbinding met behulp van twee sleutels.
  • Vul remvloeistof en ontlucht de remmen. Zodra je klaar bent het aansluiten van de nieuwe remleiding, zet remvloeistof in uw auto en ontlucht de remmen. Vraag iemand om te openen en sluiten van uw auto ontluchter en stap op de rem om uw auto te bloeden. Gebruik de kennis die je hebt opgedaan van het lezen van uw auto handleiding om volledig te kunnen doen. Bloeden uw auto op de juiste manier is belangrijk om te voorkomen dat eventuele luchtbelletjes aanwezig zijn in je remleidingen. Op deze manier zal uw remmen te krijgen van de hoeveelheid hydraulische druk die het nodig heeft om efficiënt te werken.
  • Test uw auto. Als je klaar bent bloeden de remmen, een proefrit je auto rond uw buurt, voorafgaande aan het rijden op de weg. Stap op de rem en zorg ervoor dat het verzet heeft. Doe dit met iemand die de voet volgen u, zodat iemand kan meteen helpen in het geval dat uw remmen niet.


Bij het kopen van een remleiding

Bij het kopen van een remleiding, grondig inspecteren alvorens een aankoop. Zorg ervoor dat het niet is bedekt met vet, kerosine, benzine, verf of olie. Ook, koop een remslang dat het past je auto goed. Als uw remslang te kort is, loopt u het risico het breken van de slang uit de auto beweging. Als het te lang is, kan het wrijven tegen andere delen van uw auto en veroorzaken rem mislukking.

Als u geconfronteerd met een complex probleem met uw auto

Hoe u de remslang te installeren aan het frame. Lees uw auto handleiding.
Hoe u de remslang te installeren aan het frame. Lees uw auto handleiding.

Als u geconfronteerd met een complex probleem met uw auto, laat het aan een automonteur op te lossen. Je zou het probleem alleen maar erger maken door het nemen van zaken die je eigen handen. Laat een specialist om uw auto en sleutelen te beoordelen. Om uw nieuwsgierigheid te bevredigen, vraag de automonteur over probleem van uw auto en wat hij heeft gedaan om het te repareren. Beperk jezelf tot het repareren eenvoudige en gemeenschappelijke auto problemen.