E2a

Hoe u het meeste uit uw concert ervaring op te doen

Tips om u te helpen klaar om te rocken op uw volgende concert

Sommige mensen noemen het een obsessie. Anderen zou kunnen noemen je gek. Maar je weet wel beter. U weet dat de opwinding van het zien van uw favoriete band live te spelen. Sommige van de beste herinneringen hebben veel mensen komen uit concerten. Het is zo'n ongelooflijke ding om te horen en te zien je favoriete liedje wordt live op het podium.

Of je hebt gedragen de CD uit te spelen op repeat te veel, of je bent gewoon een casual luisteraar, kan iedereen genieten van een goed concert. Muziek is universeel. Het overbrugt kloof tussen culturen, leeftijden en mensen uit alle lagen van het leven. Concerten zijn ook een geweldige manier om mensen te introduceren tot nieuwe soorten muziek.

Voordat u Bestel hier je tickets en hoofd uit, of het nu over de staatsgrenzen of kant van de stad, moet u deze tips lezen over hoe u het meeste uit uw volgende concert ervaring te maken. Deze tips hebben gewerkt voor mij in het verleden, en ik wilde alleen maar door te geven aan alles wat je mede muziekliefhebbers die er zijn.

 1. Krijg een vroege start. Voordat de dag van het concert, erachter te komen hoe lang het zal u nemen om naar de locatie. Zorg ervoor dat iedereen je gaat naar het concert met de hoogte is van de plannen. Zal er verkeer? Hoe is parkeergelegenheid? Heeft u behoefte aan een stops te maken voor voedsel, brandstof, etc.? Is er bouw in het gebied? Dit zijn het soort dingen je zou willen onderzoeken voordat ik de weg. Zorg er ook voor iemand richtingen brengen. Het laatste wat u wilt gebeuren is om in te verdwalen en de andere helft van het concert te missen!
 2. Verplaatsingen van de regels. Vaker wel dan niet, ga je worden gefouilleerd voordat u de zaal. Als u van plan op het nemen van foto's of het opnemen van het concert, is het een goed idee om te controleren of de camera en opname-apparaat beleid. De meeste podia en bands, frons op beide, maar u kunt meestal wegkomen met het nemen van foto's op het opnemen van de show. Bands meestal niet op prijs fans lekt nieuwe nummers voordat ze worden vrijgegeven, ongeacht hoeveel de fans exemplaren van het willen. Echter, als je de behoefte voelt om een ​​van deze apparaten in te sluipen, hier zijn enkele tips om u te helpen:
  • Ten eerste, als de beveiliging heeft u fouilleren, zijn ze alleen toegestaan ​​om je lichaam pat beneden. Hou dat in gedachten.
  • Als je een meisje bent, wat betere plek om iets dan uw beha verbergen? De voorkant van je beha is de ideale plek om een ​​camera te verbergen. Bewakers zijn niet toegestaan ​​om daar te fouilleren je, zodat je ermee weg zou moeten zijn vrij eenvoudig. Mannen hebben nog nooit zo jaloers! Echter, zal zo nu en beveiliging te gebruiken hand-held metaaldetectoren. In dat geval, is het bijna onmogelijk om iets te sluipen inch
  • Deze methode werkt goed voor zowel mannen als vrouwen, maar het is een beetje meer lastig en meer betrokken. Draag twee paar ondergoed, en plaats het apparaat tussen de twee onderkleding. Het klinkt gek, maar het heeft gewerkt.
  • Soms kun je zelfs weg te komen met het plaatsen van het apparaat in de top van je broek, in de buurt van de kleine van je rug.
 3. Locatie, locatie, locatie. Een van de voordelen van het maken van zorgen dat je geeft jezelf genoeg tijd om naar de locatie is die u ervoor te zorgen dat u er vroeg krijgt. Als de show is algemene toelating (waar de meeste concerten zijn), dan is de eerder je er bent, hoe meer kans je hebt op het krijgen van een goede plek. Ik ben bekend buiten locaties zitten voor maximaal 9 uur om ervoor te zorgen dat ik voor het eerst was in de rij om de voorste rij te krijgen. Elke keer als ik dat gedaan, het was het wachten waard! Dit hangt ook af van hoe groot van een fan je bent. Ik zou alleen wachten in de rij zo lang voor een band die ik echt hield. Bent u bereid om het te wachten voor het beste ter plaatse of alles goed met je met het bedenken en later staan ​​in de buurt van de rug? Houd deze tips in gedachten:
  • Als u van plan op het nemen van een goede, kwaliteit foto's, wilt u misschien proberen om een ​​plek dichter bij het podium.
  • Hoewel het technisch gezien illegaal, als u van plan "booten" aka de opname van een show, wil je misschien dichter bij de achterkant plakken. De achterkant van een locatie heeft meestal de beste geluidskwaliteit, omdat je niet alle statische die je zou als je tot dichter bij de luidsprekers. Ook zal zich in de rug te elimineren achtergrondgeluiden uit de gillende fans om je heen.
  • Veel locaties ook dienst doen als bar. Als u bent meerderjarig en plan op het drinken, een plan op dat op een andere locatie helemaal. Meestal bars bevinden zich aan de zijkant of zelfs op een tweede verdieping.
  • Picking waar je wilt zijn tijdens een concert is ook afhankelijk van wat voor soort concert ervaring die je wilt hebben, en de band die je ziet.
 4. Sta je hoede. Als je hebt besloten dat je wilt zijn van dichtbij en persoonlijk met uw favoriete muzikanten, zal je waarschijnlijk moeten een plekje te bewaken als je wilt om het te houden. Als u geen probleem geven het op, dan go for it. Sommige mensen houden van mosh pits, en anderen zou veel liever wegblijven. Ook, afhankelijk van het concert, is er niet eens een mosh pit of crowdsurfen. Nogmaals, dit alles hangt af van de band, de plaats en de aard van de concert ervaring die je wilt hebben. Typisch, zodra het concert begint, de menigte meestal samen duwen nog meer, dus het is een goed idee om uit te strekken en geef jezelf voldoende ruimte voordat de show begint.
 5. Meet and greet. Wie droomt er niet van aan uw favoriete band? Voor veel mensen, die voldoet aan de band is de ultieme fan droom. Nou, ik heb twee manieren om uw droom werkelijkheid geworden.
  • Na het concert is afgelopen, te weten waar de tourbussen zijn. Meestal zullen ze ergens achter de locatie. Ga terug daar, of zo dicht mogelijk bij de bussen als je kunt krijgen. Vroeg of laat zal de band moeten naar buiten komen om op de bus en ga naar hun hotel of de volgende stop op de tour. Soms kun je te wachten op een uur of zo, maar ze zullen naar buiten komen! Deze methode werkt ontelbare keren voor mij en vele anderen. Je zou verbaasd zijn hoe vaak bands zullen de tijd om wat handtekeningen uit en neem een ​​paar foto's met hun trouwe fans te nemen. Een keer in het bijzonder, een band bleef bij de fans door de bussen voor meer dan een uur!
  • Als je het niet erg mist een aantal van het concert, zal vele malen de opening-band hangen rond de locatie of buiten tijdens act de hemelbekleding bands. De mensen bij het concert zijn meestal te druk bezig met het concert gaande te merken. Als u even de tijd om vrienden te maken met een lid van de opening-band, zult u waarschijnlijk kunnen scoren backstage pasjes, waardoor u een open deur om te hangen met de band. Dit is waarschijnlijk een gutsier zet, maar de moeite waard als het je lukt om het te trekken.

Hoe u het meeste uit uw concert ervaring op te doen. Krijg een vroege start.
Hoe u het meeste uit uw concert ervaring op te doen. Krijg een vroege start.

Deze tips zijn beproefde, en hebben gewerkt voor mij voor bijna elk concert die ik heb bijgewoond. Vergeet niet om je huiswerk te doen op de locatie voor alle andere informatie die nuttig kan zijn. Message boards of forums voor de band zijn vaak de beste plek om extra informatie te vinden. Concerten variëren van plaats tot plaats, ventilator type type, band waaier aan band. Concert ervaringen zijn wat je er zelf van. Hopelijk, door het lezen van deze, zal uw volgende concert een nog aangenaam. De belangrijkste tip die ik heb is om te onthouden om plezier te hebben en echt laat los! Rock on!