E2a

Hoe u verschillende soorten pocket portefeuilles vinden

Een aantrekkelijke portfolio stelt een professionele afgezien van zijn of haar oppositie. Of u nu een commercieel kunstenaar, een beeldend kunstenaar, een architect, een aannemer, een student, een zakenman, of een verkoopster, een modieuze portfolio voor het houden van documenten is een must-have accessoire.

Portefeuilles variëren van normale grootte pocket portefeuilles voor standaard-of Legal-formaat documenten om grotere zaken die oversized documenten zoals tekeningen, blauwdrukken of kaarten houden. Materialen beschikbaar zijn lederen portefeuilles, metaal gevallen, nylon of canvas gevallen of karton portefeuilles.

Begin je zoektocht bij een kantoorboekhandel of op te slaan websites waar je portefeuilles en gevallen zal vinden en kunnen eenvoudig prijzen en afmetingen te vergelijken. U kunt ook zoeken naar gespecialiseerde architectuur of artiest portefeuilles online in eerste instantie, om te zien welke winkels de beste selectie hebben.

De meest fundamentele pocket portfolio is de kartonnen map

Hoe u verschillende soorten pocket portefeuilles vinden. De meest fundamentele pocket portfolio is de kartonnen map.
Hoe u verschillende soorten pocket portefeuilles vinden. De meest fundamentele pocket portfolio is de kartonnen map.

De meest fundamentele pocket portfolio is de kartonnen map, gemakkelijk te vinden op korting en kantoor aanbod winkels in een breed scala van kleuren. Deze mappen kunnen hebben visitekaartje slots voorgesneden in de zakken, en bevatten soms midden rieken naar papieren die zijn geperforeerd houden. Er zijn zelfs pocket portefeuilles ontworpen om documenten vast te houden met een landschap oriëntatie, in het geval dat uw documenten worden afgedrukt op die manier.

Als een eenvoudige kartonnen portfolio is niet genoeg opvallend voor uw doel, vindt u ook een patroon portefeuilles, glanzend gelamineerd portefeuilles, lederen portefeuilles en helder of ondoorzichtig plastic portefeuilles. Deze kunnen sluiten zonder bevestiging, kan een fold-over flap, of kunnen bevestigingsmiddelen, waaronder klittenband (TM), drukkers, of banden hebben.

Veel bedrijven kiezen om folders gepersonaliseerd en bedrukt met hun logo en de naam en contactgegevens van de onderneming. Deze personalisatie wordt aangeboden bij een lokale kantoorboekhandel, door drukkers, of door middel van online drukwerk.

Een grotere zakelijke portfolio case kan uw laptop te houden

Een grotere zakelijke portfolio case kan uw laptop te houden. Bronnen voor duurdere zaken.
Een grotere zakelijke portfolio case kan uw laptop te houden. Bronnen voor duurdere zaken.

Een grotere zakelijke portfolio case kan uw laptop, mobiele telefoon, pennen en andere dagelijks gebruik voorwerpen vast te houden. Deze worden ook wel aangeduid als aktetassen, of voor verkopers die materialen totalisator voor demonstratie aan klanten, kunnen zij steekproef gevallen worden genoemd. Leer is de meest populaire keuze, in een verscheidenheid van rijke kleuren zoals zwart, bruin, tan, cognac, of bordeaux. Als u veel reist, kan een metalen behuizing bieden meer bescherming voor uw computer en mobiele telefoon.

Bronnen voor duurdere zaken

Bronnen voor duurdere zaken, kunstenaar en architectuur portefeuilles kunst aanbod winkels en websites die kunst of architectuur benodigdheden verkopen. Gespecialiseerde bagage winkels, gevonden in de chique winkelcentra en online, dragen vaak deze portefeuilles in leer, chroom of stof keuzes zoals nylon of canvas. Als je een mede-werker zien met een aantrekkelijke portefeuille, kunt u zijn smaak compliment en vragen waar hij vond het item.

Of u nu het maken van een presentatie, een ontmoeting met een potentiële werkgever of het promoten van uw bedrijf, kan een professionele portfolio geval helpen om een uitstekende eerste indruk op uw publiek te maken.