E2a

Hoe voor detail uw voertuig: het interieur

Interieur detaillering is niet de moeilijkste, tenzij de binnenkant van het voertuig is vrij veel geruïneerd. Als dat het geval is, op zoek naar een ander artikel verwijst naar de revitalisering van uw interieur (op een manier die is niet te duur) behagen. Zo niet, volgt u deze stappen om een ​​schone en frisse interieur van het voertuig:

 1. Verwijder alles. Verwijder alle (eventuele) afval, de vloermatten en persoonlijke bezittingen. Als je kunt, verwijder de stoelen zowel voor eenvoudige reiniging.
 2. Geef vinyl een snelle veeg omlaag. We komen terug naar deze snel komen, maar op deze manier kun je opzuigen iets dat valt van deze oppervlakken.
 3. . Vacuüm zuigen up eerst zal de rest van de baan gaan langs een beetje soepeler. OPMERKING: ALS JE EEN LUCHTCOMPRESSOR, GEBRUIK HET HIER te blazen scheuren, spleten, EN VENTILATIEROOSTERS. ZORG ERVOOR DAT HET OOR EN BESCHERMING VAN DE OGEN DRAGEN.
 4. Shampoo het tapijt. Neem uw ​​schuimende tapijt spray en bestrijken het tapijt en stoffen zetels met de spray. Laat deze zitten voor een minuut, en gebruik vervolgens het tapijt borstel om het schuim schrobben in het tapijt. Dit ook doen met uw headliner.
 5. Vacuüm. Zorg ervoor dat u zeer goed stofzuigen, het verwijderen van het schuim dat nu is in uw tapijt en stoelen. Een sterke winkel vac zal best hier werken. Als u uw plaatsen niet te verwijderen, gebruik dan een spleet bevestiging te krijgen in-tussen de stoelen.
 6. Volg de stappen 4 en 5 om uw vloermatten schoon (Als uw vloermatten zijn "slecht," je mag een verdunde oplossing gebruiken - ontvetter en water -. Om de matten te reinigen Slang deze uit tot alle van de zeep wordt verwijderd). .
 7. Shine up die deurposten. Adviseer ik het gebruik van een verdunde ontvetter schoon te maken uit vuil en vet. Gebruik vervolgens een lijst detail glans aan de deurposten glans.
 8. Reinig de vinyl. Neem een vinyl schoner en een doek en scrub je vinyl oppervlakken (dashboard, enz.). Voor echt hardnekkige vlekken, kan een borstel worden gebruikt in combinatie met de stofzuiger.
 9. Reinig de ramen Neem uw ​​favoriete glasreiniger (bij voorkeur zonder ammoniak; ammoniak verkleurt tint). En het reinigen van de ramen en spiegels. (Vergeet niet de spiegels onder je vizier.)
 10. Reinig en conditie eventuele leer. Als je leer in uw auto, adviseer ik het gebruik Lexol schoner en Lexol conditioner. Volg hun eenvoudige instructies op de achterkant van elke fles schoon te maken en de conditie van uw leder.
 11. De fijnere detaillering. Neem een wattenstaafje of een zachte borstel detaillering en ontvang elke resterende stof van kleine spleten en ventilatieroosters.
 12. Luchten. Als je de tijd hebt, laat uw auto zitten met de ramen enigszins open om lucht uit de tapijten en om eventuele geur uit het gebruik van chemicaliën te verwijderen.
 13. Plaats uw vloermatten en bezittingen terug in uw auto. Indien u wenst, mist een aantal van uw favoriete geur onder de stoelen.

Hoe voor detail uw voertuig: het interieur. Geef vinyl een snelle veeg omlaag.
Hoe voor detail uw voertuig: het interieur. Geef vinyl een snelle veeg omlaag.

Uw voertuig moet nu fris en schoon!