E2a

Hoe voor detail uw voertuig: prepping

Fase 1 van het voertuig detaillering

Prepping uw voertuig is belangrijker dat de meeste mensen denken. Hoewel het mogelijk is om de volgende stappen te voltooien waarin zonder het doen van deze fase, zal je meer problemen en hoofdpijn naar het midden en het einde van de detaillering proces te creëren (geloof me, ik heb geprobeerd in beide richtingen). Om voor u de auto naar haar best uit te zien, en om de frustratie namens u te verminderen, voert u de volgende stappen om, alvorens over te gaan tot Fase 2 :

  1. Verzamel je materialen: slang, emmer, zeep, auto borstel / hand mit, spuitfles, ontvetter, klei bar, gemzen.
  2. Plaats zeep in je emmer, en vul met water met behulp van uw slang.
  3. Vul uw spuitfles met ontvetter (half water, half ontvetter).
  4. Slang van uw auto af volledig (die los vuil, enz. verwijderen).
  5. Spray uw voertuig met de ontvetter mix in je spuitfles. Probeer rubber, zoals raam sierlijsten en ruitenwissers te voorkomen. Meer aandacht besteden aan de lagere delen van het voertuig waar teer en roet opbouw van de meest.
  6. Met behulp van uw voertuig kwast of mit, scrub je voertuig met zeep. Wees niet bang om een beetje kracht gebruiken om alle vuil te verwijderen.
  7. Terwijl uw voertuig is bedekt met zeep, gebruik dan de klei bar op geverfde oppervlakken, waarbij de meeste aandacht aan de motorkap, dak, kofferbak, en de bovenkant van bumpers. Hiermee verwijdert u het milieu fall-out die is ingebed in de verf. Let op: Zorg ervoor dat je de klei en de verf gesmeerd te allen tijde.
  8. Volledig Spoel alle zeep uit van het voertuig.
  9. Week de zeem met water, daarna uitwringen. Droog de ​​auto af met de gemzen.

Hoe voor detail uw voertuig: prepping. Verzamel je materialen.
Hoe voor detail uw voertuig: prepping. Verzamel je materialen.

Uw voertuig is nu goed voorbereid naar de volgende fase beginnen! Good Luck!