E2a

Hoe voor te bereiden portret van een peuter sessie

Geduld

Geduld, veel van het is de enige belangrijke ding dat je nodig hebt bij het uitvoeren van een peuter portret sessie. De meeste baby's zijn geliefden, maar hun nieuwsgierigheid naar wat er gebeurt om hen heen en de vreemde gezichten maken googly ogen stellig spook ze op een gegeven moment. Het voordeel is dat professionele portretfotografen weten hoe om te gaan met dit soort onrust. Voor hen, het is allemaal in een dag werken.

Als je nieuw bent een moeder die wil dat uw kind vereeuwigd in een portret of foto, kunt u uw cue te nemen van de deskundigen door het volgen van deze tips ter voorbereiding van een portret sessie met uw peuter.

  1. Vraag voor een huis sessie. Veel studio's bieden een pakket dat u kunt genieten van een studio opgericht in het comfort van uw eigen huis, uw tuin, of uw achtertuin. Dit is goed voor je peuter. Hij zal in een vertrouwde omgeving, zodat hij minder desoriëntatie ervaren en zal daarom relatief ontspannen zijn tijdens de sessie.
  2. Geef een tijd en datum die comfortabel is voor u en de beste is voor je peuter. Deze is uw oproep. Een dag tijdens de werkweek misschien als de rest van je familie is op het werk of op school? Een weekend als iedereen kan u helpen bij de voorbereiding van uw peuter?
  3. Vraag de fotograaf tot 1 uur vóór de sessie begint. Dit geeft haar de tijd om het opzetten van een draagbare studio, state-of-the-art apparatuur, en de voorbereiding van de rekwisieten voor de sessie.
  4. Laat je baby slapen tot de fotograaf arriveert. Timing is belangrijk en dus is uw baby gezindheid dus laat hem slapen totdat de fotograaf arriveert. Tegen die tijd moet je zachtjes wakker porren hem en geef hem te eten voorafgaand aan de sessie. Daarna kunt u baden en kleden hem voor de sessie.
  5. Bereid meer dan een outfit met bijpassende schoenen en sokken. De leuker, hoe beter. Deze sessie moet ongeveer verscheidenheid dus trek een baby modeshow. Aan de praktische kant, als uw peuter maakt zijn kleren vuil zijn, kunt u gemakkelijk ontaarden hem in een andere fris en schoon outfit. U kunt sloot de schoenen en sokken en laat hem op blote voeten gaan, ook. Peuters hebben erg mooi, roze voeten die zal zo schattig uitzien in foto's.
  6. Nodig de grootouders. Neem deze sessie als een gebeurtenis die zal leiden tot familie herinneringen. Nodig opa en oma, zodat ze kunnen hun portret te laten met hun kleinzoon. Je kan net zo goed je je hele familie dolled-up en een gezin te vormen-up met uw peuter. Slechts een of twee portretten moet het dan de rest van de frames laten doen voor je peuter.
  7. Klaar het speelgoed en dekens. Uw peuter zal genieten van het spelen met zijn speelgoed, terwijl dekens kunnen worden toegevoegd als rekwisieten. Kies schattige, pluizige speelgoeddieren en pastel dekens.
  8. Kies uit kinderrijmpjes en liedjes om te spelen voor de sessie. Barney en Friends, Sesamstraat, Dora, of een van zijn favoriete cd om te gaan met de sessie.
  9. Voorraad op hapjes en drankjes. Deze moet niet alleen voor je peuter, maar voor de fotograaf en genodigden. Sandwiches, chips, ijs, sap drinken, en een fles water moet makkelijk voor u voor te bereiden op de sessie.

Hoe voor te bereiden portret van een peuter sessie. Vraag voor een huis sessie.
Hoe voor te bereiden portret van een peuter sessie. Vraag voor een huis sessie.

Zodra alles is op zijn plaats, loshangen en geniet van dit moment om het gevest!