E2a

Hoe wordt aluminium buigen remmen te gebruiken

Met dank aan Alfred L

Dankzij Alfred L. Ercoline en Kenneth B. Wilton, werd de aluminium buigen rem uitgevonden en gepatenteerd in 1968. De uitvinding van deze machine heeft geleid tot een revolutionaire verandering in de metaalindustrie. Zonder deze, zouden de mensen niet hebben genoten van het gebruik van wasmachines, droger sets, kachels, en andere metalen gemaakt huishoudelijke dingen. Vandaag de dag, aluminium buigen remmen zijn niet meer voor massaproductie van gevormd en gebogen metalen. Doe-het-zelvers ook genieten van het hebben van een rem, die nuttig zijn voor een verscheidenheid van projecten. Ook u kunt dingen van metaal als u toegang hebt tot aluminium buigen rem. Maar eerst moet je weten hoe je de machine voor het eerst gebruikt. Hier is hoe dat te doen:

Hoe wordt aluminium buigen remmen te gebruiken. Bestudeer de aluminium buigen rem handleiding.
Hoe wordt aluminium buigen remmen te gebruiken. Bestudeer de aluminium buigen rem handleiding.

  • Bestudeer de aluminium buigen rem handleiding. Sinds de introductie heeft het buigen rem uitgegroeid tot vele soorten en uitvoeringen. Wat je hebt kan de basis of het kan een geavanceerde versie van de gemeenschappelijke rem zijn. Beter bestuderen van de handleiding om zeker te zijn. Buigen remmen zijn gemakkelijk te gebruiken. Maar nog steeds de handleiding te lezen, zodat u zal worden georiënteerd over hoe u precies gebruiken. Volg de onderstaande stappen als u de algemene manier van het gebruik van een gemeenschappelijke aluminium buigen rem te leren kennen.
  • Stel de hoek. De aluminium buigen rem wordt algemeen gebruikt voor het buigen platen. De meeste van haar types zal over een functie voor het aanpassen van de hoek. Meestal is er een knop, die de hoek van het buigen van het metaal kan besturen. Gebruik die knop om de gewenste hoek in te stellen. Vertrouwd hoe elke hoek eruit ziet. Hoe meer je de machine gebruikt, hoe meer je vertrouwd gemaakt worden over de manier waarop elke hoekinstelling eruit ziet.
  • Verkrijg de aluminium metalen plaat klaar. Maak eerst de aluminium metalen plaat door te knippen en trimmen de scherpe randen. U kunt dit doen na het buigen de metalen plaat. Echter, het zal veiliger en gemakkelijker als je de metalen plaat te reinigen voordat voeden in het apparaat.
  • Probeer de machine. Een gemeenschappelijke aluminium buigen rem kan door te schuiven een metalen plaat in zijn kaken. Voer de metalen plaat totdat het de gewenste positie voor het buigen. Hier krijg je een tang en gebruik dat om de metalen plaat de top te grijpen. Wees voorzichtig, want aluminium is niet een zeer harde metalen plaat. Wees voorzichtig of anders, kan het metaal te krijgen onnodige deuken. Grijp metaal wat de hoekinstelling. Het kan niet worden gebogen dan de ingestelde hoek. Als u, dan weer zet u de knop zodat het metaal kan verder worden gebogen.
  • Ga verder over het gebruik van de aluminium buigen rem. De eerste pogingen van het gebruik van de machine meestal leiden tot onvolmaakte metalen platen. Maak je geen zorgen, want het is een deel van het proces. Ga gewoon door met het bestuderen van de machine. Gebruik het zo vaak als je kunt. Raken hoe het werkt op aluminium en andere metalen. Wees voorzichtig bij het buigen van de metalen, ook. Werken te snel zal alleen deuk en buig de metalen om een ​​ongewenste hoek.


Weten hoe de aluminium buigen rem te gebruiken zal wijken voor vele mogelijkheden. Kijk voor projecten die deze machine vereist. Proberen die eerste geeft je een betere ideeën over wat u kunt doen met de machine. Metalen dozen zijn ideaal voor beginners. Maar zodra u de geavanceerde vaardigheden te leren, probeer dan op geavanceerde projecten, ook, net als metalen kasten, stoelen, en behuizingen. Ga verder op het ontwikkelen van uw vaardigheden door te proberen andere machines naast een buiging rem. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt doen en hoe meer je kunt verbeteren van uw vaardigheden.