E2a

Hoe wordt apostrofs gebruiken

Een apostrof is een leesteken gebruikt in de Engels taal in een verscheidenheid van manieren, op basis van enkele eenvoudige regels van de grammatica. Ondanks de eenvoud van het gebruik van deze leesteken is vaak een kenmerk die het meest verkeerd gebruikt door de meeste mensen. Om te leren hoe apostrofs op de juiste manier te gebruiken, lees de paar regels van de grammatica hieronder vermeld.

Stap 1

Hoe wordt apostrofs gebruiken. Met behulp van aanhalingstekens te contracteren woorden.
Hoe wordt apostrofs gebruiken. Met behulp van aanhalingstekens te contracteren woorden.

Met behulp van aanhalingstekens te contracteren woorden. Dit is de meest voorkomende gebruik van apostrofs, wanneer bepaalde woorden worden gecontracteerd, worden een of meer van de alfabetten in dat woord vervangen door een apostrof in plaats daarvan. Bijvoorbeeld, "zij" of "hij" kan worden uitbesteed aan 'ze' of 'hij is ". De uitzondering op deze algemene regel is het verschil tussen een samentrekking van "het is" en het bezittelijk voornaamwoord "zijn". Geen apostrof wordt gebruikt wanneer het woord 'het' wordt gebruikt als een voornaamwoord, maar bij gebruik als een samentrekking van 'het is', het woord wordt afgeschilderd als "het is", de apostrof in de plaats van de letter "i". Ook moet er geen apostrof gebruikt worden voor andere bezittelijke voornaamwoorden zoals 'jou', 'zijn', 'haar', etc.

Stap 2

Aanhalingstekens worden niet gebruikt voor meervoud. Een veel voorkomende fout gemaakt door de meeste mensen, is het een apostrof taggen voordat 's' de letter bij het gebruik van de meervoudsvorm van woorden. Veelgebruikte woorden waar dit fout is gemaakt zijn 'appels', 'de markten', 'mango', etc. De apostrof wordt ten onrechte in plaats daarvan toegevoegd, om deze woorden te vormen - appel, markt en mango's - het toevoegen van de apostrof eigenlijk het woord verandert in het enkelvoud vorm.

Stap 3

Betekenende bezitterigheid voor enkelvoudige zelfstandige naamwoorden. Gebruik enkele aanhalingstekens om de bezitterigheid aspect voor enkelvoudige zelfstandige naamwoorden aan te duiden. Bijvoorbeeld, "de bloem geur", of "Dorian het portret ', enz. Als er twee enkelvoudige naamwoorden en beide delen gelijk het bezit van een object, dan een apostrof wordt alleen toegevoegd aan het einde van het tweede zelfstandig naamwoord Voorbeeld -." Jack en Jill het kind; Jack's kind en Jill's kind ". voor afzonderlijke bezittingen, de apostrof wordt gebruikt aan het eind van elk zelfstandig naamwoord gebruiken hetzelfde voorbeeld als hierboven, als Jack en Jill hebben elk hun eigen kind, dan het juiste gebruik zal worden" ".

Stap 4

Aanhalingstekens worden niet gebruikt voor meervoud. Betekenende bezitterigheid voor enkelvoudige zelfstandige naamwoorden.
Aanhalingstekens worden niet gebruikt voor meervoud. Betekenende bezitterigheid voor enkelvoudige zelfstandige naamwoorden.

Aanduiding bezitterigheid voor het meervoud. In tegenstelling tot enkelvoudige naamwoorden als in de vorige stap, het gebruik van apostrofs voor het aanduiden bezitsdrang voor meervoud, afhankelijk of het substantief eindigt met 's' het alfabet of niet. Bijvoorbeeld, als het woord gebruikt in meervoud is 'meisjes' in de zinsnede 'meisjes hair', dan is de apostrof wordt toegevoegd na de laatste letter en niet voordat het - meisjes haar en niet meisje haar haar. Voor het meervoud die niet eindigen met 's', zoals 'kinderen' het woord, dan moet een apostrof worden toegevoegd voor de 's' aan bezitterigheid aan te duiden - "kinderspeelgoed".


Het houden van deze eenvoudige regels in gedachten tijdens het gebruik van apostrofs zal ervoor zorgen dat je ze correct te gebruiken. Correct gebruik wordt geleverd met de praktijk, dus de volgende keer dat u schrijft, zette de woorden op papier en daarna de praktijk toe te voegen apostrofs zoals hierboven besproken.