E2a

Hoe wordt celebrity gossip schrijven

Celebrity gossip is het momenteel de heetste ding gaan in de online schrijven wereld. Er is genoeg van in te gaan op nieuwsuitzendingen, kranten en tijdschriften, maar de meerderheid van het wordt online gedaan. Dankzij de snelle roem en geld komen om de meest populaire roddels blogs, schijnbaar iedereen wil krijgen in deze vorm van schrijven. Hier is hoe het te doen als u denkt dat u wilt krijgen in het spel:

  1. Ken uw roddel doelen. In de celebrity gossip wereld, iedereen is eerlijk spel. Maar de doelen die iedereen wil lezen over zal veranderen om de paar maanden. Op een gegeven moment is het misschien allemaal om de sterretjes feesten. Dan kan veranderen aan de actoren van een bepaalde tv-serie. Blijf op de hoogte van wat iedereen lezen en praten over door het lezen van een paar roddels blogs jezelf. Maar maak je jezelf niet beperken tot blogs - deze dagen zelfs de voorpagina van CNN.com heeft celebrity gossip op.
  2. Na het lezen van blogs en ​​uit te vinden wie de hete beroemdheden zijn, neem een kijkje op de meest populaire zoekmachine zoekopdrachten. De meeste van hen zijn meestal beroemdheden over wie roddel wordt geëist. Als u die behoefte invullen, garandeert u een aantal lezers.
  3. Ontwikkel je eigen haak. De meest succesvolle celebrity roddels in te gaan met een grote haak aan het merk van hun site en houden de lezers terugkomen. Een beroemd blog schrijver maakte een naam voor zichzelf door uitje homo acteurs. Een blog vond zijn weg door roddelen over de beroemdheden met de slechtste mode smaak. Wat uw haak is, te exploiteren. Speel het op, en maak je geen zorgen over te gaan over de top. Zelfs de beroemde homo-outer geeft toe dat sommige van de mensen die hij zegt dat homo zijn niet echt - hij doet het voor de publiciteit. En het werkt.
  4. Houd het nauwkeurig. Er zijn een heleboel van de roddels die verklaren iemand om zwanger te worden, homo, gescheiden, of op andere wijze in het bezit van een geheim dat ze niet willen onthuld. Tenzij je zeker weet dat de beschuldigingen waar zijn, zeg nooit voor een feit ze zijn. Tabloids en blogs worden zelden vervolgd, maar dat betekent niet dat het nooit gebeurt. En dat betekent niet dat het niet zal beginnen gebeurt vaker. Als u niet redelijk zeker van iets, zorg ervoor om erop te wijzen dat het item slechts een mening. Misschien wilt u die met de uitvoering aan de bovenkant van uw kolom of aan de onderkant van elke pagina van uw website. U kunt ook naar zinnen te gebruiken zoals "de geruchten zijn dat ..." of "sommige mensen geloven ..." Deze zullen niet stoppen een rechtszaak dit gebeurt, maar ze kunnen een beroemdheid stoppen van het winnen van een.
  5. Houd het eigenwijs. Als u een naam voor jezelf als een roddel te maken, moet je sterke meningen en nog sterker woorden. Niemand geeft als er een jurk is niet erg vleiend. Ze doen zorg als de jurk maakt de actrice eruit als een overvolle worst.

Hoe wordt celebrity gossip schrijven. Ken uw roddel doelen.
Hoe wordt celebrity gossip schrijven. Ken uw roddel doelen.


Celebrity roddels ook toezicht houden van een goede opslagplaats van informatie in hun hoofd. Als een beroemdheid wordt gefotografeerd met een ander, is het handig om te kunnen herinneren dat er vorig jaar een van hen noemde de andere een wrattenzwijn.