E2a

Hoe wordt de basis marketing te gebruiken om muziek te promoten

Er is geen tekort aan getalenteerde muzikanten die zoveel van zichzelf te geven aan degenen die de zorg om te luisteren. Veel van deze talenten streven ernaar om uit te reiken naar zo veel mogelijk mensen ze kunnen, maar helaas, veel concurrentie en gebrek aan liquide middelen kan enorm zijn obstakels. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om je niche te vinden in de muziek industrie en verdien succes in uw vakgebied, door middel van locale marketing. Deze methode houdt in het verkopen van uw talenten lokaal met een meer persoonlijke benadering. Grassroots marketing heeft aan populariteit gewonnen en is door veel van degenen die hebben geëxperimenteerd met het helpen opbouwen van hun bedrijf geattesteerd. Veel muzikanten hebben er ook in geslaagd door het beoefenen van de basis marketing methoden, vooral degenen die weinig of geen toegang tot bedrijven die hun muziek kunnen bevorderen op te nemen. Hieronder zijn een paar suggesties om te overwegen over het gebruik van de basis marketing, en stuur je muziek over te brengen.

  • Bereid monster cd's van uw muziek om weg te geven. Een zekere manier om mensen naar je muziek te horen is door hen een gratis smaak, een beetje zoals een teaser. Je moet niet in heel veel nummers in uw CD. Een paar goede voldoende zal zijn om hen in staat stellen om een ​​voorbeeld van wat ze kunnen verwachten hebben, en kijken uit naar het. TV en radio stations zijn een goede plek om te beginnen.
  • Laat je aanwezigheid voelen door middel van optredens op liefdadigheidsevenementen. Heeft u favoriete goede doelen in gedachten, of maakt dat je sterk het gevoel voor, je zou kunnen evenementen te organiseren en geven gratis optredens die mensen in staat stellen om je te leren kennen. Laat ze weten dat de opbrengst van het evenement zal de specifieke liefdadigheidsorganisatie u bij betrokken bent van mond tot mond gaat reizen snel en als je goed bent, mensen zullen zich herinneren en verspreid het woord te ondersteunen.
  • Maak uw eigen website. Je moet niet besteden veel geld om een goede website waar mensen kunnen zien wie je bent en wat u aanbiedt te creëren. Je kan onder meer foto's van jezelf en je prestaties, wat muziek clips voor de bemonstering, en een schema van de komende shows die mensen kunnen kennis te nemen van. Vergeet niet om toe te voegen in uw contactgegevens in geval van aanvragen voor toekomstige optredens. Houd de website eenvoudig, maar denken aan een creatieve manier te presenteren, zodat het interessant genoeg voor iedereen om doorheen kijken.
  • Zoek locaties om uw cd's te verkopen. Wees op de uitkijk voor gebeurtenissen rond uw gebied, waar u kunt bieden om te presteren. Hoewel u misschien niet betaald, behandel het als een investering voor toekomstige mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je in staat bent om te presteren in de voorkant van een publiek en ze aan u te horen krijgt. Van daaruit kunt u beginnen met het verkopen van uw cd's in de zaal. Als ze onder de indruk van je prestaties, dan zouden ze het niet erg om een ​​beetje meer te maken van uw muziek te krijgen voor persoonlijk gebruik.


Begonnen is niet gemakkelijk

Hoe wordt de basis marketing te gebruiken om muziek te promoten. Bereid monster cd's van uw muziek om weg te geven.
Hoe wordt de basis marketing te gebruiken om muziek te promoten. Bereid monster cd's van uw muziek om weg te geven.

Begonnen is niet eenvoudig. Je moet geduldig zijn en gericht op wat u, waarin te doen blijven. Blijf op zoek naar manieren om mensen te krijgen u en uw speciaal talent te leren kennen. Als je muziek beluisteren waard, zul je uiteindelijk vindt uw speciale niche.