E2a

Hoe wordt faux koraal maken van fimo klei

Voor de kraal liefhebbers, polymeer klei is verzonden hemel

Voor de kraal liefhebbers, polymeer klei is de hemel gezonden. Met een beetje creativiteit, kunnen polymeer klei u helpen uw eigen ontwerp van kralen. Dat voegt elegantie toe aan uw sieraden creatie. Het is ook zo makkelijk als de gebruikelijke klei. Je zult in staat zijn om vormen te vormen en textuur toe te voegen. Het enige verschil is dat je kan verharden de polymeer klei en vervolgens uw kralen te gebruiken in wat je maar wilt. Naast het ontwerpen van uw eigen kralen, kunt u ook imiteren moeilijk te vinden kralen, zoals koralen met polymeer klei. Het is gemakkelijk en zal niet eisen dat u de diepste oceaan zwemmen en het milieu omwille van de kunst ruïneren. Volg gewoon de onderstaande stappen en u zult op uw weg naar het maken faux koraal tijdens het spelen met polymeer klei:

  • Krijg een inspiratie. Er zijn vele soorten van koralen die kunnen dienen als uw inspiratie. Als het koraal alleen leeft in je verbeelding, dan beter tekenen of kijk naar een foto in het Web die sterk lijkt op het koraal. Voor de toepassing van dit artikel zullen we gebruik maken van de rode spons koraal.
  • De toestand van de klei. Verkrijg de kleuren van klei die je nodig hebt om de faux koraal te produceren. Voor de rode spons koraal, moet je wit en rood. Conditioning de klei betekent verzachten. Het zal als het spelen de gebruikelijke klei, het verwijderen van lucht in en maakt het zachter voor de volgende stappen.
  • Combineer klei om de perfecte kleur te bereiken. Afhankelijk van wat u wilt bereiken, zult u het combineren van tenminste twee kleuren klei. De rode spons koraal is lichter dan rood met witte stippen. Als u een kleur lichter te maken, voeg witte aan. Voeg zwarte klei als je wilt om het donkerder te maken. Omdat de spons koraal heeft een natuurlijk witte kleur, zal je niet helemaal combineren wit en rood. In plaats daarvan maak je pinky-en kleinbedrijf rode klei slang en daarna een witte klei slang die is ongeveer 75% kleiner dan de rode klei. Combineer de twee klei slangen door wervelende ze samen. Rol ze tussen je handpalmen tot ze netjes gecombineerd. Natuurlijk moet de witte klei nog steeds zichtbaar zijn.
  • Vorm de klei. Imiteer dezelfde vorm van het koraal die u wilt maken. Voor de spons koraal, hoeft u alleen maar een onvolmaakte slang te maken van de klei.
  • Voeg textuur aan de klei. De meeste koralen hebben een sponzige textuur. Dit kan worden bereikt door demping schuurpapier op de klei. Dit levert de onvolmaakte oppervlak voor het koraal.
  • Snijd de klei. Snij deze op de gewenste lengte. Spons koralen kan zo lang zijn als twee centimeter of zo kort als een centimeter. Het is het beste om het te snijden met je handen, zodat de rand krijgt zijn realistische onvolmaaktheid.
  • Poke elk stuk van faux koraal klei. Gebruik een speciale string voor polymeer klei. Prik de klei op de gewenste kant. Korte kralen, echter stak centraal terwijl lange kralen worden tweemaal stak vanaf de zijkant.
  • Bak de klei. Volg de polymeer klei fabrikant instructies over hoe te harden van de klei. De meeste van hen hebben te bakken, terwijl sommige merken zijn no-bakken.


Hoe wordt faux koraal maken van fimo klei. Krijg een inspiratie.
Hoe wordt faux koraal maken van fimo klei. Krijg een inspiratie.

Wees niet teleurgesteld als de faux koraal gemaakt van polymeer klei niet lijken op de echte koraal. Niets kan echt winnen van de real thing. Tenminste, kunt u de schoonheid van koralen dragen zonder dat verpest het milieu. Plus, je had plezier spelen met de polymeer klei. Gewoon een beetje meer oefening en je zult beter faux koralen volgende keer.