E2a

Hoe wordt glas wijn flessen te smelten

Als u veel glas wijn flessen liggen rond het huis

Als u veel glas wijn flessen liggen rond het huis, een project dat je kunt werken aan het smelten is het glas wijn flessen om mooie versieringen rond het huis te creëren. Omdat deze flessen zijn gemaakt van glas, kunt u bijna alle soorten glas werken van hen, variërend van kralen tot andere decoratieve stukken die je kunt plaatsen rond het huis. Hier is hoe.

Hoe wordt glas wijn flessen te smelten. Het kiezen van een techniek.
Hoe wordt glas wijn flessen te smelten. Het kiezen van een techniek.

  1. Lees up. Start door het lezen van de verschillende technieken te gebruiken in smeltglasverbinding wijnflessen. Omdat het smelten glas wijn flessen is in feite een soort glas smelten, moet u ook lezen op de basisprincipes van het smelten van glas. Kijk omhoog boeken over hoe om ovens en branders te gebruiken, en doe onderzoek naar de soorten brillen die worden gebruikt om wijnglazen te creëren. Lees op de eigenschappen van deze glazen. U kunt ook vragen een instructeur om je te leren de basisprincipes van wijn glas smelten.
  2. Maak de flessen. Verzamel alle van de wijn glazen flessen liggen rond het huis. U moet deze grondig te reinigen, vooral omdat kleine vuil kan veranderen in residuen die mar de totale afgewerkt product dat u probeert te creëren. U moet de labels te verwijderen en de flessen genieten om de residuen van lijm te verwijderen op het oppervlak van de wijn glazen flessen. Verwijder de paar druppels van de wijn in de flessen zo goed en spoel de binnenkant.
  3. Het kiezen van een techniek. Het algemeen zijn er twee typen technieken die kunnen worden gebruikt om kunstwerken van lege glazen flessen wijn. Deze technieken worden genoemd vormen en instorten. Molding gaat met behulp van mallen waar u draperen de zachte en gesmolten glas wijn flessen. Uitzakken, daarentegen, is een techniek waarbij u het gesmolten glas wijnflessen vorm zonder het gebruik van mallen. Het type van de wijn glas smelten techniek die u wilt gebruiken zal afhangen van de ontwerpen die u probeert te creëren.
  4. Molding en instorten. Voor het gieten, moet u een stukje koperdraad die zal worden gehecht aan de mond van de fles te gebruiken. De fles wordt dan aangebracht bovenop de oven, en als je opwarmen, de fles wordt zachter en druppelen de mal en zich aan de vorm van de matrijs. Als u gebruik maakt slumping, aan de andere kant, zult u hoeft alleen maar de fles te plaatsen in een rechtopstaande positie op de oven. De fles zal inzinking is als de warmte wordt toegevoegd.
  5. Brand-up. Het opwarmen van de wijn glazen flessen vereist enige techniek. U moet de fles te krijgen in een temperatuur van ongeveer 1100 graden Fahrenheit. Laat de fles in deze temperatuur blijven drie uur. Daarna moet u de temperatuur te verhogen tot 1300. Zodra deze temperatuur is bereikt in langzame stappen van 250 graden elk, moet u de temperatuur opdrijven tot 1475, waarna de fles zal smelten.

Wanneer de fles heeft gesmolten tot de vorm die u wilt

Wanneer de fles heeft gesmolten aan de vorm die u wilt, moet u om het te koelen tot de begintemperatuur van 1100. Elke koeler en het glas zal breken. Doe dit voor een half uur, waarna u het mogelijk moeten maken het glas op een constante 850 graden Fahrenheit verblijf voor maximaal drie uur. Neem vervolgens het glas uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur.