E2a

Hoe wordt klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken

Uw kind kan niet eeuwig een baby

Uw kind kan niet eeuwig een baby. Geef het een paar maanden en je zult merken dat je met een peuter. De tijd vliegt zo snel. Al snel uw baby is al een tiener. Dus nu terwijl uw kind nog erg klein en makkelijk te knuffelen, maak een mooie herinnering. Afdruk van je baby met handen en voeten. U kunt gebruik maken van klei om uw baby's afdrukken te krijgen. Maak iets dat altijd zal u laten herinneren uw kind kindje dagen. Dit is een goede manier om mooie herinneringen te bewaren. Maak een die zeker zal je naar beneden de memory lane wanneer je het ziet.

Hoe wordt klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken. Uw kind kan niet eeuwig een baby.
Hoe wordt klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken. Uw kind kan niet eeuwig een baby.

Hier zijn de stappen over hoe klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken:

1. Bereid de materialen die u nodig hebt. Hier is de lijst van wat je nodig hebt om te verzamelen voor deze klei maken van het project:

  • Zuiveringszout
  • Maïzena
  • Zout
  • Water
  • Grote plastic margarine bak
  • Maatbeker
  • Theelepel
  • Middelgrote steelpan
  • Kachel

Hoe wordt klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken.
Hoe wordt klei te maken voor de hand van uw baby en voetafdrukken.

2. Bereid het water voor het koken. Vul de middelgrote steelpan met ¾ kopjes water. Dan voeg 1 theelepel zout. Zet de kachel. Zet het vuur op hoog om het water kook te maken.
3. Laat het mengsel dikker. Lager het vuur. Blijf roeren het mengsel in de pan. Roer tot het mengsel dik en hard om te mengen. Zet de kachel.
4. Laat het mengsel afkoelen. Leg de pan van klei. Wacht tot het mengsel voldoende is afgekoeld om aan te raken. Kneed de klei voor een paar minuten.
5. Maak van uw baby prints. Plaats de klei in de grote plastic container. Strijk het gelijkmatig uit. Laat uw baby zijn / haar handen en voeten druk stevig in de klei. Reinig uw baby's hand en voet na imprinting.
6. Ontwerp de klei. Zet prachtige ontwerpen over de hele imprints als je wilt. U kunt op in knopen, rotsen, kralen, knikkers, enz. U kunt gebruik maken van zo ongeveer alles wat voor het ontwerp. U kunt de klei ook porren met een tandenstoker om uw kind de naam van vormen.
7. Laat de klei droog is. Laat de ingedrukte klei in de container te drogen. Leg het opzij voor een paar dagen. Wacht tot het is al goed na voor je het uit de container.

Dit project is een goede bijdrage aan memorabilia van uw baby. Lijst van de klei of wikkel met een plastic deksel. Dan samen te hangen van uw baby klei afdrukken met foto's van uw kind op de muur. U kunt zelfs meerdere afdrukken om een ​​hele muur met deze leuke handen en voeten te vullen. Dit zou een geweldig cadeau om te geven aan je ouders en schoonouders zijn. Grootouders hou gewoon van het ontvangen van herinneringen aan hun kleinkind. Zorg er dus voor de oudjes en geef ze je baby's hand en voetafdruk. Zij zullen zeker liefde uw gift!