E2a

Hoe wordt koopjes vinden op goodwill

Wanneer de Goodwill winkel is genoemd

Wanneer de Goodwill winkel is genoemd, oud en vies low budget dingen onmiddellijk in de hoofden van sommige mensen. Maar er zijn sommige mensen die willen om dingen te kopen bij Goodwill, omdat het niet alleen helpt de werklozen vinden werk (dat is wat Goodwill eigenlijk doet om anderen te helpen), maar ook helpt bij het vinden een aantal zeldzame en zelfs dure gebrandmerkt materialen tegen een goedkope prijs. Een echt koopje, met andere woorden.

Hier zijn enkele tips over hoe om koopjes te vinden bij Goodwill:

  1. Als u wilt dat om de menigte te vermijden, kunt u naar de winkel tijdens de weekdagen. Op weekdagen zijn er minder kopers, omdat de meeste van hen zullen zijn op het werk of te druk met hun schema. Op dit moment, zal koopjes en zeldzame dingen waarschijnlijk nog niet te koop. Als je geluk hebt je gewoon zou kunnen vinden die. Wees op de winkel vroeg, zodat u een hoop tijd te kiezen en op zoek naar koopjes. Het merendeel van de shoppers komen tijdens het weekend en op feestdagen als ze niet aan het werk.
  2. Maak een plan van wat je van plan bent om te kopen. U kunt dit doen een beetje onderzoek eerst wat je wilt kopen en hoeveel het kost als je gaat om het te gloednieuwe kopen. Op die manier, als je gaat om een ​​duur item kopen bij de Goodwill winkel, zult u weten hoeveel het verschil zal zijn als het ware gekocht gloednieuw en u kunt beslissen of het de moeite waard is of niet.
  3. Kennis te nemen van de maandelijkse kalender op de Goodwill winkel in uw buurt. De meeste Goodwill winkels hebben maandelijkse agenda's geplaatst op hun muur reclame voor hun aanstaande verkoop evenementen. U kunt kennis nemen van deze en plan uw dag op wanneer je gaat om te winkelen in de winkel om gebruik te maken van hun kortingen en verkoop.
  4. Zoek en kennis te nemen van de verschillende winkels in de buurt uw regio. De Goodwill winkels in de stad verkoopt verschillende soorten materiaal, elk uniek en verkoopt verschillende lijn van producten. Er zijn Goodwill winkels die vooral verkopen kleding voor vrouwen en mannen. Sommige hebben vooral kinderkleding, terwijl anderen alleen verkopen boutique dingen.
  5. Als u 50 jaar en ouder, een vriend uitnodigen die ook 50 en hoger, zodat beiden zult plezier hebben en genieten van korting privileges. Alle Goodwill winkel vestigingen bieden 20 procent korting aan degenen die zijn 50 jaar en ouder. Gewoon een geldige identiteitskaart voor validatie doeleinden.

Omdat Goodwill winkels zijn er om mensen die het minder goed in staat zijn werk te vinden en kansen op werk te helpen, geef je terug wanneer je gaat daar en kopen hun producten. Op een bepaalde manier, zult u niet alleen tevreden zijn met wat je hebt gekocht, zul je ook in staat zijn om de minder bedeelden te helpen.

Hoe wordt koopjes vinden op goodwill. Als u wilt dat om de menigte te vermijden.
Hoe wordt koopjes vinden op goodwill. Als u wilt dat om de menigte te vermijden.

Als u nog niet geprobeerd nog, een bezoek aan de dichtstbijzijnde Goodwill winkel in uw buurt. Probeer te gaan en plezier zoeken hebben voor de beste koopje ooit!