E2a

Hoe wordt krijt pastels mengen met water

Krijt pastels zijn grote kunst tools die kunnen worden gebruikt door zowat iedereen, of je nu weinig of veel ervaring met kunst hebben. Niet te verwarren met oliepastels, krijt pastel zijn meer werkbaar in de zin dat ze gemakkelijk met water te mengen. Dit geeft u een goede manier om kleuren te mengen of zelfs nieuwe kleuren.

Hier is hoe je krijt pastels mengen met water:

Hoe wordt krijt pastels mengen met water. De eerste overweging die u moet denken is welk merk van krijt pastels je gaat werken.
Hoe wordt krijt pastels mengen met water. De eerste overweging die u moet denken is welk merk van krijt pastels je gaat werken.

  1. De eerste overweging die u moet denken is welk merk van krijt pastels je gaat werken. Het zal moeilijk zijn om een ​​goed uitziende kunstwerk te maken als u gebruik maakt van produkten van mindere kwaliteit. De hele schoonheid van het gebruik van krijt pastels is dat je gemakkelijk kunt mixen en samenvoegen kleuren. Als het door u gekochte product niet doet een goede baan in die afdeling, zal uw inspanningen om een ​​goede tekening te maken gewoon een verspilling.
  2. Een van de beste technieken die je kunt doen met krijt pastels is om water te gebruiken om zich te mengen in de kleuren. Dit zou het beste werken als u het schilderen van een beeld van een lichaam van water of een zonsondergang. Het samenvoegen van kleuren zou een effect dat gemakkelijk zou gemaakt met behulp van een fijne borstel om de kleuren van de watervallen en lagen van kleuren die al zijn geplaatst op het papier te mengen zijn. Het effect van borstelen is heel interessant. Zonder water, het borstelbeweging verzacht de randen van het beeld door de bovenste laag van de deklaag. Met water, lost de kleur deeltjes in melding en net streaming via de andere kleuren in het volgende en voorgaande lagen. Het gebruik van strepen als penseelstreken zou absoluut goed werken in deze opstelling.
  3. Als u genoeg penseelstreken en spelen met de beweging van de borstel genoeg is, kunt u zelfs een effect dat is zeer vergelijkbaar met aquarel. Dit is een hele prestatie, omdat met behulp van water kleur is erg moeilijk. Met krijt pastel, je bent in ieder geval gegeven een beetje ruimte om fouten te corrigeren.
  4. Een andere leuke manier van mengen kan worden gedaan door eerst de demping van de borstel vervolgens borstelen het aan een stok van krijt pastel die u wilt samenvoegen met een kleur die al op papier. Dit lost het stof dat kleeft aan de borstel en de toplaag van de pastelkrijt op papier. Dit maakt de overgang van kleur naar kleur een stuk soepeler.

Het kan een hele uitdaging worden

Het kan een hele uitdaging zijn, maar met genoeg oefening en vele bars en blokken van krijt pastel, het moet een meer dan eenvoudige en leuke reis naar het krijgen van uw artistieke expressie op papier zo dicht mogelijk bij perfect als je wilt dat het is te zijn. Houd scouting voor een betere merken en sparen voor de top van de lijn pastels. Probeer met je werken om collega-kunstenaars, zodat ze konden geven u tips en andere technieken over hoe je je kunst te verbeteren.