E2a

Hoe wordt lieveheersbeestje ambachten te maken

Lieveheersbeestjes zijn schattige wezentjes die karakteristiek zijn bekend om hun rode kleur en zwarte vlekken. Hier zijn een aantal leuke ambachten die zal u vliegen hoog met creativiteit.

Lieveheersbeestje kroon
Deze ambacht is eenvoudig en leuk en is perfect voor verjaardagsfeestjes.

Elk kind moet een stuk van rode bouw papier in twee stukken gesneden (in de lengte), een zwart stuk van de bouw papier, een lijmstift, tape, veiligheid schaar, en twee zwarte pijpenragers.

Toezicht houden als elk kind snijdt kleine zwarte puntjes en vier grotere stippen (of harten voor meisjes) uit de zwarte bouw papier. Lijm de stippen op de rode bouw papier. De grootte van de hoed om elk kind het hoofd en maak deze op hun plaats.

Neem elke pijp schoner en wikkel het om een ​​potlood te maken "lente". Ontspannen ongeveer 1/2 inch boven en onderzijde zodat het kan worden geplakt op de hoed en stippen. Tape de pijpenragers de binnenzijde van het hoofddeksel en tape een punt boven de pijpenrager aan beide zijden.

Hoe wordt lieveheersbeestje ambachten te maken. Lieveheersbeestje kroon.
Hoe wordt lieveheersbeestje ambachten te maken. Lieveheersbeestje kroon.

Draag en geniet!

Lieveheersbeestje windgong
Deze ambacht is eenvoudig en is gemaakt met huishoudelijke artikelen. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen moeten altijd onder toezicht van een volwassene.

Je hebt een aarden pot (elk formaat), een penseel of spons borstel, een fijne penseel, zwart, wit en rood acryl verf, een perforator, string, twee knoppen (groter dan het gat in de pot), een paar grote ambachtelijke kralen, schaar, en een vel zwart plezier schuim. Als u om op te hangen het klokkenspel buiten, kunt u acryl spray of vernis te kopen om de verf te houden van komende uit met het weer.

Voer een touwtje ongeveer 2 meter lang door twee van de gaten in de knoop. Dan, snaar werd de snaar door het gat in de pot. Herhaal de knop rijgen aan de binnenkant van de pot en bind het in een knoop voor het snijden het af. Vergeet niet om te controleren of u een bedrag van string op te hangen aan de linkerkant.

Snijd 5 of 6 kleine puntjes uit van de pret schuim. Lieveheersbeestje windgong.
Snijd 5 of 6 kleine puntjes uit van de pret schuim. Lieveheersbeestje windgong.

Neem 3, 1 1/2 meter lange strengen van touw en knoop ze aan de knop aan de binnenkant van de pot op verschillende lengtes. Bind de kralen de string aan de binnenkant van de pot. Dit maakt het geluid.

Snijd 5 of 6 kleine puntjes uit van de pret schuim

Snijd 5 of 6 kleine puntjes uit van de pret schuim. Maak een gaatje in de top van elk van hen en binden ze aan de uiteinden van de snaren. Dit zal leiden tot een meer decoratieve aspect van de pot.

Hier komt het leuke gedeelte

Hier komt het leuke gedeelte. Met behulp van de grotere penseel of spons borstel en rode acrylverf, verf de pot rood. Laat het drogen. Na het droog is, verf middelgrote zwarte vlekken over de hele pot, maar laat een opening voor een gezicht te trekken. Wees creatief en verf een schattig gezicht voor uw lieveheersbeestje met behulp van de fijne penseel en de witte en zwarte acrylverf. Laat drogen en af ​​te dichten met acryl spray of vernis.

Hang en geniet!