E2a

Hoe wordt mistig koplampen vast

Er zijn veel mensen vandaag de dag die de aankoop van dure auto's

Er zijn veel mensen vandaag de dag die de aankoop van dure auto's, maar weet niets over hen. Ze rijden deze auto's vanwege hun luxe en ze te laten zien aan de wereld, maar als het gaat om hoe het werkt, ze weten niet wat te doen. Dus toen de koplampen plotseling stoppen met werken zo goed, en ze vinden het moeilijk om te zien wat voor hen omdat de lichten zijn beslagen, ze rijdt dan onmiddellijk het naar een winkel om de koplampen vervangen.

De monteurs zijn waarschijnlijk niet klagen

De monteurs zijn waarschijnlijk niet klagen, als ze meer geld uit de deal, en ze weten dat uiteindelijk de koplampen gewoon weer beslaan en die mensen zullen nog terugkomen voor een andere set. Dit kan allemaal goed en wel als je het geld hebt om een ​​dergelijke onnodige reparatie baan te kunnen behouden, maar als je op een krap budget, zou je weten dat er meer is dan ontmoet het oog als het gaat om mistig koplampen. Honderden en honderden Europese dollars worden besteed aan nieuwe koplampen, wanneer het enige probleem van de ouderen is dat ze zijn beslagen.

Dit artikel zal u helpen een oplossing bieden zonder dat u zelfs maar een fractie van dat geld, dus als je geïnteresseerd bent in het opruimen van uw mistig koplampen (wat heel goed mogelijk is), dan verder lezen en de stappen doet de rest zo lang als je volgen:

  • Koop de noodzakelijke items. Alles wat je echt nodig hebt voor deze kleine reparatie project is een duizend-schuurpapier, een wrijven verbinding (het is aan jou wat voor soort), en een eenvoudige schone doek. Stel je voor wat je zou hebben besteed aan nieuwe koplampen, en kijk dan naar hoeveel je nu-er doorbrengen is een groot verschil, en het is een beslissing die je waarschijnlijk nooit spijt van.
  • Opruimen van de mist. Gebruik je duizend-schuurpapier en heel de koplampen wrijven, die zeer grondig. Je moet zorgen voor de mist, dus niet stoppen totdat alle mist in de koplampen is verdwenen. Dit moet niet te lang duren (al is het misschien een beetje moeite te nemen); uiteindelijk zul je goed hebt verwijderd de mist uit je koplampen, maar nu moet je zorgen voor de kleine bijwerking. Breng wat wrijven verbinding op uw schone doek, en wrijf de heldere koplampen, zodat u kunt buff het terug naar zijn oorspronkelijke, glanzende staat.

    Als het ziet er niet genoeg gepolijst voor u, dan voegt u meer wrijven verbinding om uw doek en opnieuw doen. In feite, doe het zo vaak als je wilt tot de koplampen eruit zien alsof ze waren gloednieuw.


Er zijn ook andere manieren van omgaan met mistige koplampen

Hoe wordt mistig koplampen vast. Koop de noodzakelijke items.
Hoe wordt mistig koplampen vast. Koop de noodzakelijke items.

Er zijn ook andere manieren van omgaan met mistige koplampen. U kunt ook een restauratie kit die specifiek zijn voor koplampen van een lokale auto-onderdelen winkel (die het werk doen net zo goed) aan te schaffen, of misschien als u wilt dat uw koplampen aan zijn absolute best uit te zien, kunt u proberen een elektrische buffer. Het is duurder dan alleen de aankoop van duizend-schuurpapier, maar het is nog steeds de moeite waard de aankoop, als uw koplampen zal waarschijnlijk opnieuw beslaan.