E2a

Hoe wordt monogram linnen servetten

Monogrammen linnen servetten is een manier om het aanpassen van hen

Monogrammen linnen servetten is een manier om het aanpassen van hen. Het toont het unieke karakter van de servetten en er is geen soortgelijk ontwerp ergens anders. U kunt monogram uw naam initialen of de eerste letter van uw achternaam. Er zijn ook andere ideeën die je kunt doen om uw monogram linnen servetten.

Letters zijn niet de enige aanvaardbare monogram ontwerpen

Letters zijn niet de enige aanvaardbare monogram ontwerpen. U kunt kiezen uit online of in tijdschriften voor een ontwerp dat u wilt zetten in de servetten. Wat u ook van plan bent te zetten in hen, zorg ervoor dat ze zijn uniek en een van een soort. Dit artikel geeft u tips over hoe u uw monogram linnen servetten.

Hoe wordt monogram linnen servetten. Ten eerste, was uw linnen servetten voordat u op een ontwerp in te brengen.
Hoe wordt monogram linnen servetten. Ten eerste, was uw linnen servetten voordat u op een ontwerp in te brengen.

  • Ten eerste, was uw linnen servetten voordat u op een ontwerp in te brengen. Zorg ervoor dat ze schoon zijn en sneeuw-wit. U kunt bleekwater indien blijkt dat de zorg instructies toestaan. Dark beddengoed als gevolg van overmatig gebruik zijn niet goed naar te kijken. Als uw linnen servetten zijn te oud, kunt u de aanschaf van nieuwe voor dit project. Anders kunt u gewoon gebruik maken van de oude die je thuis hebt.
  • Er zijn kant en klare stempels die je kunt kopen in ambachtelijke winkels. Ze dragen stempels die u kunt gebruiken in uw beddengoed. Zorg ervoor dat de inkt die u gaat gebruiken zal zich houden aan de stof, zelfs als het wordt gewassen en zal niet vervagen na verloop van tijd. Kies het ontwerp dat u wilt en tegelijkertijd een aanvulling op het ontwerp van uw tabel.
  • Als u graag op naaien, kunt u borduren het ontwerp in plaats van stempelen ze op het beddengoed. U kunt ervoor kiezen om de eerste letter van uw achternaam op het midden van elk linnen servet borduren. Kies een elegant uitziende tekenstijl, zoals Frans script. Je zal nodig hebben een borduren machine om dit te doen.
  • Kijk online voor meer design ideeën. U kunt het ontwerp af te drukken en je mag het hebben gemaakt in een stempel. U kunt gebruik van de service van een stempel maker in uw omgeving en laat hem doen het ontwerp dat u hebt gekozen.
  • U kunt kiezen waar u het ontwerp op uw linnen servetten. Afgezien van om het in het centrum, kunt u ook monogram op de hoeken van de servetten. Waar u ook uw ontwerp te zetten, zorg ervoor dat het goed zichtbaar is. In stempelen het ontwerp, zorg ervoor dat er geen inkt vlekken buiten het ontwerp. Dit zal alleen maar ruïneren uw servet en maken het er lelijk uitzie.


Het doen van dit project is een geweldige manier in het toevoegen van stijl en pit in je tabel. Verbaas uw gasten de volgende keer dat u een etentje te organiseren over hoe uniek en mooi uw linnen servetten zijn. Ze kunnen zelfs worden aangemoedigd om hetzelfde te doen met die van hen. Monogrammen servetten is vrij eenvoudig. Je kunt het in je vrije tijd, terwijl de kinderen zijn op school en je man is druk aan het werk. U kunt ook terecht in een zakelijke onderneming en verkopen ze online. Monogram eenvoudige maar elegante ontwerpen en post foto's van hen in het net en ze verkopen tegen een redelijke prijs.