E2a

Hoe wordt piramide centerpieces maken

Als u op zoek bent naar een bruiloft die iets te maken met Egypte heeft hebben, dan je misschien wel geïnteresseerd in het hebben van deze piramide centerpieces. Deze centerpieces kan gemakkelijk en vrij snel worden gedaan. Als u op zoek bent naar een kostuum partij hebben waar het thema is Egyptisch, dan zou dit een goed idee voor u om te plaatsen op de tafels die voedsel te hebben op hen, evenals in de kamers die u gaat gebruiken zijn.

Hoe wordt piramide centerpieces maken.
Hoe wordt piramide centerpieces maken.

U wilt een sjabloon te gebruiken voor uw piramide en de aankoop van wat zand te zetten op je piramide dat het lijkt als meer echte vondst. Het zand dat u wilt kopen moet een combinatie zijn van een rode en gele zijn. Het grootste deel van de piramides in Egypte zijn niet alleen ontstaan ​​uit geel zand. Aangezien dit het geval is zou het meer zin om een ​​aantal andere kleuren dan alleen geel te gebruiken.

Zodra u hebt gedownload van een sjabloon en zijn klaar om te beginnen, moet u afdrukken de sjabloon en het lag op een stuk karton te gebruiken als leidraad. Zodra dit gedaan is, knip het karton uit en scoren de randen die je nodig hebt om te folden.

Als je eenmaal hebt snijd de kartonnen ervoor te zorgen dat u de tabbladen aan elkaar worden gelijmd. Deze tabbladen zal zijn wat zal de piramide te houden in de vorm van een piramide. Zorg ervoor dat sterk genoeg lijm kan worden gebruikt om het samen te houden. Zodra de lijm op de tabbladen en u houden van de piramide in zijn vorm, houdt er een heel wat momenten in om zeker te zijn het zijn vorm vast te houden.

Hoe wordt piramide centerpieces maken.
Hoe wordt piramide centerpieces maken.

Als je eenmaal hebt gekregen van de piramide zijn vorm en zijn klaar voor gebruik te houden, gebruik dan je zand dat u hebt gekocht en doe dit over een krant om ervoor te zorgen dat je niet zand all over the place. Als u geen krant of zijn bang dat dit nog zal maken een puinhoop dan een bakplaat te gebruiken. Bedek de piramide met Elmer lijm en vervolgens langzaam aan de top van de piramide verf de lijm, zodat het zelfs de hele piramide. Dit zorgt voor loopt niet gebeuren wanneer u gebruik maakt van uw zand. Zodra de lijm op zijn plaats wil je het zand verspreid van boven naar beneden. Dit kunt u ook een hoeveelheid zand maken boven en onder. Zodra je dit hebt gedaan kan de piramide om te tekenen.

Neem een ​​klein stuk karton en knip het patroon van wat stenen eruit zou zien en je zult pas echt willen een kleine spleet om in het karton. Dit maakt een kleine hoeveelheid verf te ontsnappen. Neem de verf en verf een patroon van bakstenen op de piramide. Dit voegt een kleine hoeveelheid detail de piramide. Laat ze een dag in te stellen voordat u op elke tafel om ervoor te zorgen dat een eventueel overschot van zand heeft geveld af van de piramide.