E2a

Hoe wordt potpourri bruiloft gunsten te maken

Het creëren van potpourri bruiloft gunsten is een goedkope en stress-vrij proces. Beide bruiden met ambachtelijke vaardigheden en mensen zonder kunnen zweep een partij van potpourri bruiloft gunsten in een mum van tijd, waardoor mentale ruimte te benadrukken over andere bruiloft details. Hier zijn twee manieren om gepersonaliseerde potpourri huwelijksgunsten maken thuis.

Hoe wordt potpourri bruiloft gunsten te maken. Gebruik van de kom als een stencil.
Hoe wordt potpourri bruiloft gunsten te maken. Gebruik van de kom als een stencil.

De eerste methode is de meest populaire en traditionele: de potpourri tas gunst. Dit voordeel biedt de gasten om ze mee naar huis nemen en ze op te slaan in lades, kasten, of waar ze kiezen! Om potpourri tas bruiloft gunsten te maken, moet u: potpourri van uw keuze, kant of tule, een kom, lint, en een potlood.

Gebruik van de kom als een stencil

Met behulp van de kom als een stencil, licht sporen een cirkel in de stof die u gebruikt. Knip de cirkel langs deze lijn, en wist geen mogelijke strepen. U kunt ook gebruik maken van een verdwijnende inkt marker, verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels. De inkt verdwijnt na vierentwintig uur. Voeg een handvol potpourri naar het midden van de cirkel, het verzamelen van de stof en bind het af met je lint. Om deze potpourri bruiloft gunst te personaliseren, gebruik maken van de favoriete geur van de bruid en bruidegom. Je kon het lint kleur ook af te stemmen op jurken het bruidsmeisje, of algemene kleurenschema.

De tweede methode van het maken van potpourri bruiloft gunsten is minder traditioneel en resulteert in mooie blokken van potpourri verpakt in lint. Aangezien dit voordeel niet wordt verpakt, zou het ideaal zijn voor bruiloften zonder kleine kinderen. Voor deze methode moet u piepschuim blokken, een schone koffiemolen, potpourri, tandenstokers, witte lijm (zorg ervoor dat het is het type dat droogt onzichtbaar), en lint. Het aantal blokken en de hoeveelheid potpourri zal afhangen van de grootte van uw gasten lijst! Ook hier kunt u personaliseren van de geur en de kleur van de potpourri, en ook de kleur van het lint.

Om te beginnen het maken van deze gunsten

Om te beginnen het maken van deze gunsten, maal je potpourri voor een seconde alleen in je koffiemolen. Zorg ervoor dat u niet de potpourri malen te fijn, want je wilt nog steeds de potpourri op uw bruiloft gunsten te hebben textuur. Giet de potpourri op een vlakke ondergrond-een bord zou ideaal zijn. Plaats drie tandenstokers in de bodem van de Styrofoam blok en verdeel witte lijm op de top. Met behulp van de tandenstokers als handgrepen, drukt u op de kleverige kant van het blok in de potpourri. Herhaal aan weerszijden van het blok tot het gehele blok bedekt. Stel uw potpourri bruiloft gunsten op hun tandenstoker benen te drogen 's nachts op een vlakke ondergrond. Zodra de gunsten droog zijn, bind een lint rond een ieder alsof ze presenteert. U kunt een gepersonaliseerd naamplaatje op het lint, als u dat wilt. Deze zijn verkrijgbaar bij elke ambachtelijke winkel.