E2a

Hoe wordt radiografisch bestuurde modellen te bouwen

Ze zoom, ze vliegen, en ze kunnen doen 180 - en 360-graden bochten. Ze rev up. Ze gaan roken en zelfs brandstof zuipen als de real thing. Er zijn zelfs stunts die deze radiografisch bestuurbare model speelgoed kan doen dat de echte niet kan uitvoeren.

Hoe wordt radiografisch bestuurde modellen te bouwen.
Hoe wordt radiografisch bestuurde modellen te bouwen.

Het is leuk om mensen te zien, van kleine tots tot volwassenen hanteren hun radio-en afstandsbedieningen te manipuleren hun speelgoed modellen. Er zijn zelfs wedstrijden voor serieuze modelbouwers en liefhebbers.

Het is een hele prestatie als je kunt bouwen er zelf een en doe mee in de pret. Om een ​​RC-model te bouwen, hier zijn de stappen:

1. Laten we eerst eens naar beneden naar de basis en kennen het jargon. Radiografisch bestuurde speelgoed worden vaak aangeduid als RC speelgoed dus we zullen die term voor consistentie te gebruiken. RC speelgoed zijn er in verschillende soorten, van auto's, vrachtwagens, vliegtuigen, bijna alle soorten voertuigen en zelfs dieren. Afstandsbediening is draadloos, een op afstand bestuurde speelwagen heeft een draad die is aangesloten op het speelgoed en de controller.

2. Er zijn vier belangrijke onderdelen in alle RC speelgoed:

 • Zender - dit is de controle die je houd. Dit stuurt radiogolven naar de ontvanger.
 • Ontvanger - is de antenne en een printplaat tandem dat het signaal van de zender ontvangt het activeren van de motor
 • Motor - is het apparaat dat maakt bewegen het speelgoed en de onderdelen
 • Voeding - is de energiebron voor de RC speelgoed op de motor te activeren. Het kan gewone batterijen van een oplaadbare 9-volt batterij.

3. Twee frequenties worden toegewezen aan de meeste RC speelgoed - 27 MHz of 49 MHz. Deze frequenties zijn dezelfde voor een aantal consumptiegoederen, zoals garagedeuropeners en walkie-talkies. Verfijnd en geavanceerde RC modellen maken gebruik van de 72 MHz of 75 MHz frequenties. RC speelgoed zijn gelabeld met het frequentiebereik ze kunnen gebruiken.

4. Beslis over het speelgoed model, bijvoorbeeld een race auto die je wilt bouwen en een kit te kopen. Het model kit is een gedetailleerd op schaal versie die alle onderdelen, velgen en banden, sierlijsten en stickers, lijm en een aantal tools om te helpen met de montage omvat. De kit wordt geleverd met instructies over hoe u uw speelgoed model te bouwen.

Hoe wordt radiografisch bestuurde modellen te bouwen.
Hoe wordt radiografisch bestuurde modellen te bouwen.

5. Bestudeer de handleiding die bij de kit zorgvuldig door voordat u start met het bouwen van uw RC-model. Je moet vertrouwd zijn met de opbouw van het speelgoed model om fouten te minimaliseren. Let goed op gedetailleerde instructies vooral als ze betrekking hebben op kleine onderdelen die gemakkelijk kunnen krijgen verloren of vergeten worden.

6. Bereid een plek om te werken, een tafel of een bank zal doen. Lijn je werkblad met een licht gekleurde dikke doek of een handdoek om de delen wegrolt. Plaats de onderdelen in trays en houd ze binnen handbereik en de handleiding bij de hand. Laat de benodigde gereedschappen klaar.

7. Voor een race auto, lees de instructies over hoe u de schokken monteren, de schok torenhoge en de locaties van hen. Het is gemakkelijk te mengen sommige onderdelen dus moeten de punten en lijnen in de tekeningen in de handleiding goed uitgelijnd de schroeven. Neem de tijd om te weten welk type schroeven te gaan met welk deel.

8. Er zijn onderdelen die moeten worden bevestigd naar links en rechts en moet letten daarop, evenals de gegevens en besturing hub carriers.

9. De volgende kan wel of niet worden opgenomen in uw model kit. Als ze niet je apart kopen. Je moet een aantal elektrische know-how om deze fase van uw montage te voltooien. De hobby winkel specialist kan je leren of u kunt vragen om een ​​handleiding en geïllustreerde instructies voor het bevestigen en bedraden uw model goed.

 • Zender
 • Servo's
 • Accu en lader
 • ESC (elektronische snelheidsregeling)
 • Ontvanger
 • Motor
 • Tandwiel (voor de motor)
 • Draad lood (voor de motor)

Controleer of alle onderdelen zijn geschroefd op strak en de bekabelde aangesloten en gesoldeerd. Laad uw batterijen en test uw RC-model.