E2a

Hoe wordt ramp te voorkomen na de dood in runescape

Runescape is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), dat vindt plaats in een middeleeuwse tijdperk. U kunt uw karakter aan uw stijl te passen. Dit spel stelt u in staat om te vechten met monsters en andere tekens. Een van de belangrijkste problemen spelers worden geconfronteerd bij het afspelen is stervende. Als je sterft in het spel, alle items van je karakter zijn vrij om worden weggenomen door andere spelers. Er zijn een aantal tips die u kunt gebruiken om het verliezen van al je items en sterven in het spel voorkomen. Volg deze tips.

Hoe wordt ramp te voorkomen na de dood in runescape. Vraag uw punten terug.
Hoe wordt ramp te voorkomen na de dood in runescape. Vraag uw punten terug.

  • Blijf in leven. Het beste wat te doen bij het ​​spelen is om in leven te blijven, zodat u kunt gaan en een level omhoog je personage. Bij het vechten, kies tegenstanders die je kunt verslaan. U kunt dit controleren door te kijken naar de kleur van de naam van je tegenstander. Als de naam is geel, jij en je tegenstander hebben gelijke kansen om te winnen. Voor oranje namen, heb je een minder kans om te overleven. Probeer niet en vecht spelers die rode namen hebben, omdat u zal worden gedood. Voor meer informatie, ga naar de website Runescape basis gevechten gids .
  • Vorm een team. Je hebt een betere kans op overleven als je monsters en andere tegenstanders te doden met een team. Vorm een ​​groep met je vrienden en samen vechten. Zelfs als je gedood in de strijd, zal uw vrienden in staat zijn om uw items te krijgen en het terug te geven aan jou.
  • Vraag uw punten terug. Als je gedood en een andere speler die je niet kent krijgt uw items, kunt u altijd vragen om uw items terug. Doe dit op een beleefde manier. Er zijn een aantal spelers die onbeleefd zijn en zal niet doen van uw items, maar je kan ook de kans op andere spelers die zijn vriendelijk genoeg om je punten terug na je dood.
  • Vermijd pvp en Bounty Worlds. Er zijn verschillende gebieden in het spel waar je kunt vechten. Als u niet wilt dat al je items verliezen wanneer je sterft, is het het beste om te voorkomen dat de PvP en Bounty Worlds. Deze gebieden kun je strijden met andere spelers die de meeste kans dat je sterker. Er is een kans dat je zou kunnen winnen in de strijd en krijg items van andere spelers, maar je kunt je personage het leven ook het risico door het bezoeken van deze gebieden. U kunt meer informatie over deze gebieden op de website Runescape pvp werelden .
  • Gebruik beschermen object gebed. De bescherming van artikel gebed kan worden gebruikt in het spel, zodat u kunt blijven ten minste een van uw items wanneer je sterft. Echter, de protect item alleen worden gebruikt wanneer u al aan het bidden level 25.


Dit zijn enkele van de tips die u kunt volgen, zodat u kunt ramp te voorkomen na de dood in Runescape. Wilt u meer tips en trucs voor het spelen van het spel te leren, kunt u naar de officiële website van Runescape . U kunt naar de Gemeenschap sectie op de website om tips van andere spelers goed te leren.