E2a

Hoe wordt rozenkrans kralen maken

Een van de meest symbolische stukken bekend in christelijke cultuur zijn rozenkrans. De rozenkrans bestaat uit vier afzonderlijke gebeden, die bekend staat als de "Wees gegroet Maria," het "Onze Vader", de "apostel's Creed," en "Eer aan de Vader." Het doel van de rozenkrans is om te bidden voor de redding van de mensheid. Het is een daad van zowel viering en verdriet, afhankelijk van de gelegenheid en de reden van de persoon aan het bidden is.

Rozenkrans kralen kunnen meestal worden gekocht in gespecialiseerde winkels, echter, kan men een mooie zelfgemaakte rozenkrans met hun eigen voorraden. Het duurt slechts een paar eenvoudige stappen.

Ten eerste

Hoe wordt rozenkrans kralen maken. Ten eerste.
Hoe wordt rozenkrans kralen maken. Ten eerste.

Ten eerste, moet u uw benodigdheden te verzamelen. Om rozenkrans kralen maken, zal men moeten een kruis of kruisbeeld te hebben. Deze kunnen zowel houten of metalen, afhankelijk van de eigen voorkeur. Ook een rozenkrans moet ergens tussen 50 en 150 kralen, afhankelijk van de grootte van de rozenkrans iemand zou willen maken. Om een ​​vijf decennium rozenkrans te maken, zal men moeten 59 kralen van verschillende soorten kralen te maken tussen de gebeden van de rozenkrans. Tenslotte zal een behoefte aan een sterk, maar dunne draad of de kralen te plaatsen.

Om dit proces begint

Om dit proces begint, moet men het kruis rijgen door de draad. Vergeet niet om het kruis te beveiligen met een knoop te houden op zijn plaats. De volgende stap is om de eerste kraal van de rozenkrans koord door totdat het gedrukt tegen het kruis. Deze kraal staat voor de "Apostel's Creed 'gebed, het eerste gebed van de rozenkrans.

Vervolgens binden andere knoop ongeveer 1/4 van een duim vanaf de eerste hiel en string drie ribben van hetzelfde merk op de draad weer af te sluiten met een knoop. Deze vertegenwoordigen volgende set gebeden die, in deze volgorde, een "Onze Vader" bidden, drie "Wees gegroet Maria" gebeden, en een "" Eer aan de Vader "bidden. Herhaal dit proces nog een keer, en dit zal de patroon dat gordijnen op de bodem van de rozenkrans.

Om dit proces begint.
Om dit proces begint.

Vervolgens legt een knoop ongeveer 1/4 van een duim weg en koord 10 rozenkransen, binden ze af met een knoop. Dit is de voltooiing van een decennium. Het decennium is de vertegenwoordiging van de 10 "Wees gegroet Maria" gebeden. Dit wordt gevolgd door een andere knoop gebonden 3/4 van een duim uit de buurt van het Decennium. STRING een unieke kraal en bind het af met een knoop. Dit is de Marker kraal. De Marker kraal staat voor het "Onze Vader" bidden in tussen de decennia. Dit proces moet herhaald worden vier keer op een vijf Decade rozenkrans te maken.

Het enige dat je moet doen, nu, is om de rozenkrans te snijden en af ​​te hechten de afgewerkte vijf decennium set van rozenkrans kralen af ​​met een knoop.