E2a

Hoe wordt sneeuw verf te maken voor het schilderen van sneeuw

Een witte

Een witte, winterse wonderland verspreidt voordat je, voor zover het oog kan zien. Het is bedazzling, mooi, en na een aantal maanden recht, een beetje saai. Het is tijd om een ​​beetje sneeuw verf te maken en toe te voegen pit aan uw achtertuin doek.

Terwijl sneeuw verf is beschikbaar op ambachtelijke winkels

Terwijl sneeuw verf is beschikbaar op ambachtelijke winkels, het is leuk en goedkoop te maken en is een geweldige activiteit voor kinderen. De meest fundamentele sneeuw verf recept is water en kleurstof. U vindt niet giftig voedsel kleuren op elke supermarkt.

Om te beginnen

Om te beginnen, kies uw sneeuw verf container, zoals spuitbussen en misters. Containers met sproeiers (zoals ketchup flessen) werken goed ook. Of kiezen voor een Jackson Pollock schilderij aanpak: Zet de sneeuw verf in emmers en het gebruik van borstels en doeken om het te gooien op de sneeuw. Probeer het vullen van ballonnen met sneeuw verf en draai een waterballon gevecht in de kunst.

Om sneeuw verf te maken

Hoe wordt sneeuw verf te maken voor het schilderen van sneeuw. Terwijl sneeuw verf is beschikbaar op ambachtelijke winkels.
Hoe wordt sneeuw verf te maken voor het schilderen van sneeuw. Terwijl sneeuw verf is beschikbaar op ambachtelijke winkels.

Om sneeuw verf te maken, voeg een paar druppels kleurstof aan het water. Hoe meer kleurstof u toevoegt, hoe rijker de kleur zal zijn. Vergeet niet om de container te vullen helemaal als u van plan om de sneeuw verf daarna op te slaan in de vriezer. Je moet voldoende ruimte laten voor de vloeistof uit te breiden.

Houden niet op bij het gebruik van de rode, groene, blauwe en gele opgenomen in de meeste kleurstof pakketten. Wees creatief met uw sneeuw schilderen en mix je eigen kleuren. Bijvoorbeeld, geel en rood maken oranje, blauw en rood te maken paars, voor een licht groen, voeg geel naar groen. Meng alle kleuren, en je krijgt zwart. Experimenteren en te zien wat kleuren kunt u voor uw sneeuw verf.

Label elke container met de kleur

Label elke container met de kleur - een Sharpie werkt goed - en laat de sneeuw verf koel in de vriezer voor een paar minuten. Dit zorgt ervoor dat de sneeuw smelt te veel als je begint sneeuw schilderij - tenzij, natuurlijk, je gaat voor de Eduard Munch effect. Schud of de sneeuw verf goed mengen voor gebruik.

Terwijl het water is de meest voorkomende voertuig voor sneeuw verf

Terwijl het water is de meest voorkomende voertuig voor sneeuw verf, hoef je niet verplicht te stoppen bij. Maak sneeuw uit schilderen van Bubbles oplossing te (voor bellen blazen). Voeg een gezonde hoeveelheid kleurstof om de bubbels vloeistof en meng goed. Blaas verf bubbels en kijk hoe ze pop ontwerpen op de sneeuw.

Wilt u een meer explosieve sneeuw schilderen ervaring

Om sneeuw verf te maken. Label elke container met de kleur.
Om sneeuw verf te maken. Label elke container met de kleur.

Wilt u een meer explosieve sneeuw schilderen ervaring, maken sneeuw verf met azijn en kleurstof in ondiepe kommen, een voor elke kleur. Verpak de sneeuw in de smaak, zodat het smelt niet te snel, zet de kommen op de grond of op je sneeuw sculptuur, voeg bakpoeder, en kijken naar de uitbarsting van een cascade van kleur en ontwerpen laat in zijn kielzog. Voor extra effect, zet sneeuw verf in de eeuwige modellering-klei vulkaan.

Het is tijd om een ​​beetje sneeuw verf te grijpen. Een ijzige canvas op u wacht.