E2a

Hoe wordt triond.com gebruiken

Triond is een web-based schrijver haven die het mogelijk maakt schrijvers om hun werk te publiceren op het web en een beetje geld te verdienen aan de zijkant. De site maakt het mogelijk volbracht en beginnende schrijvers om blijvend inkomen kunt verdienen en op hetzelfde moment, krijgen gepubliceerd door het schrijven over een onderwerp en indiening daarvan bij Triond voor het publiceren van een netwerk van artikel directories en websites die zij beheren en zijn een partnerschap aangegaan met. Deze directories en websites worden gevuld met verschillende pay-per-click advertenties waar een gebruiker struikelen over en lezen van uw gepubliceerde artikel kan de advertentie aantrekkelijk dat kan ertoe leiden dat ze op het te vinden. De opbrengst van alle clicks zal worden gegeven aan Triond en zij zullen de andere kant op en delen dat de ontvangsten en ga dan naar de schrijver die op voorwaarde dat de betreffende content. Deze site soort uniek aangezien het een schrijver te publiceren en tegelijkertijd verdienen. Als je een beginnende schrijver en wilt doorbreken de sleur, overweeg dan aanmelden voor Triond. Hier zijn de stappen om het te doen.

  • Schrijf u gratis in. De eerste stap in het gebruik van Triond om uw inhoud imperium op te bouwen zal vereisen dat u de site op www.triond.com bezoeken. Eenmaal op de website, voert u uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in en klik op de aanmelden knop om te beginnen. Op deze pagina wordt u nu worden overgezet naar de nieuwe account info pagina waar u wordt verplicht om uw persoonlijke gegevens te coderen. De site zal ook eisen dat uw factuurgegevens. In dit aspect van de account creatie, moet u uw eigen PayPal-rekening die is een online payment gateway die u kunt koppelen aan uw creditcard of bankrekening. Als u nog geen PayPal-rekening, gaat u naar paypal.com en nu krijg je een gratis een. Hoe dan ook, moet u de maken van een account te gaan gebruiken Triond.
  • Beginnen met het schrijven. Zodra u klaar bent met het maken van een account, wordt u doorverwezen naar je profiel pagina waar u kunt beginnen met het schrijven. Verken uw profiel en optimaliseren het zo veel als je kunt. Als je eenmaal vertrouwd bent met de manier waarop het werkt, beginnen met het schrijven. Kies een onderwerp om over te schrijven of gebruik de voorgestelde onderwerpen gegeven door Triond. Hoe dan ook, zorg ervoor dat uw inhoud leesbaar is met de juiste spelling en nauwkeurige grammatica. Zorg ervoor dat het onderwerp en de eigenlijke manier waarop je schrijft is interessant en aantrekkelijk voor de lezers. Zodra u klaar bent met het artikel, legt dit voor aan Triond voor goedkeuring en publicatie. Neem nota van de URL aan u om te controleren waar uw artikel is gepubliceerd als de volgende stap zal zijn om de hel te bevorderen van te maken, zodat meer mensen bezoeken en lezen van uw artikel.
  • Bevorderen. Technisch, je niet echt nodig hebt om uw artikel echter te promoten, zult u in staat om uw kansen te vergroten om geld te verdienen als meer en meer mensen naar de URL waar uw artikel is gepubliceerd. Dit gezegd zijnde, zou het geweldig zijn om de hel te bevorderen van te maken door gebruik te maken van sociale media sites zoals Facebook, Twitter en MySpace. Vertel je vrienden en volgers over het artikel, zodat ze kunnen bezoeken en zelfs commentaar op geven. U mag gebruik maken van social bookmarking sites zoals Digg , Stumbleupon , en Reddit om uw site te promoten. Indienen van de site en het beste van hopen.

Hoe meer mensen je kunnen leiden tot uw artikel site

Hoe wordt triond.com gebruiken. Beginnen met het schrijven.
Hoe wordt triond.com gebruiken. Beginnen met het schrijven.

Hoe meer mensen je kunnen leiden tot uw artikel site, hoe beter. Het is allemaal een spel van nummers. Maar dat wil niet zeggen dat je moet de kwaliteit van uw artikel te verwaarlozen. Zorg ervoor dat het interessant en leesbaar te zorgen voor meer en meer mensen zullen de site te delen met hun vrienden en worden virale.