E2a

Hoe wordt zeefdruk leren

Ooit afgevraagd hoe u uw eigen T-shirt ontwerpen of hoe u kunt afdrukken maken op weefsels te creëren? Een van de makkelijkste en meest goedkope manieren om patronen en prints op kleding is met behulp van een zeefdruk. Hier is hoe je kunt leren de kunst van zeefdruk.

Hoe wordt zeefdruk leren. Basics.
Hoe wordt zeefdruk leren. Basics.

  • Basics. Allereerst moet u weten de mechanica achter zeefdruk. In wezen wordt een zeefdruk uit twee lagen, waarbij een letterlijk wordt gemaakt van een scherm waar vloeistoffen gemakkelijk passeren. Hierdoor kan de verf van de ene uiteinde van de afscherming van de doek die op het andere uiteinde. De andere laag is een film die is gemaakt van kunststof, die de verf voorkomen stromen volledig. De film zal af te bakenen van de vormen en de patronen die u probeert te creëren. Zeefdrukken zijn groot wanneer je nodig hebt om de massa overhemden produceren op een begroting.
  • Onderzoek. Vervolgens moet u vinden van de verschillende stappen die betrokken zijn bij het creëren van een zeefdruk, alsook de verschillende materialen die je nodig hebt om te gebruiken en de verschillende technieken die worden toegepast in zeefdruk. In het algemeen, uw beste bronnen voor het leren over zeefdruk technieken zijn het internet. Er zijn tal van bronnen op het internet. Niet alleen zijn er veel websites die u kan bieden informatie over hoe verder te gaan met zeefdruk, maar er zijn ook verschillende media die worden aangeboden op het internet. Zo kunt u lezen over zeefdruk, of kunt u luisteren naar podcasts, of u kunt zelfs kijken video-tutorials die over het algemeen zijn de eenvoudigste manier om te leren over zijde screening met behulp van het internet.
  • Het proces. Wanneer u uw onderzoek gedaan, de volgende stap is om de materialen te nemen en de zeefdruk zich voor te bereiden. Je hebt een frame, waar u zal tack op het scherm. Daarna neemt u de afdruk die u wilt omzetten in een zeefdruk patroon, en zet de laag van groene film over. Neem een ​​mes en dan insnijden het patroon uit de groene film en zorg ervoor dat u dit zorgvuldig doen, omdat eventuele fouten duidelijk zal worden wanneer de zeefdruk wordt gebruikt. Nadat u Knip het patroon uit de film, tack van de film op het scherm en gebruik dan thinner om de film te hechten aan de zijde.
  • Application. Zodra uw zeefdruk is gemaakt, kunt u deze gebruiken door middel van een rakel en vervolgens het toepassen van wat verf op de top van de zeefdruk, met de doek aan de onderkant van het scherm. Gebruik de trekker om de verf over de zeefdruk uit te voeren. Zorg ervoor dat de binnenste laag van de korte beschermen de bodem, zodat slechts een zijde van het shirt is gezeefdrukt. Bij het toevoegen van kleuren, kunt u een aparte zeefdruk ontwerp voor elke specifieke kleur in de afdruk.

Met deze stappen moeten maken en gebruiken zeefdrukken gemakkelijk. Met een beetje oefening en geduld, je moet in staat zijn om de kunst van het uitsnijden van het patroon van de film en het aanbrengen van verf onder de knie, die de meest cruciale stappen in zeefdruk.