E2a

Hoe wordt zijden bloemen te gebruiken in scrapbooking

Mensen zijn sentimenteel wezens. Wij zijn waarschijnlijk de enige soort op aarde die betekenissen en herinneringen hecht aan levenloze objecten en eekhoorn ze weg, zodat we kunnen die herinneringen opnieuw door te kijken naar dat object.

Scrapbooking is een van de zekerste manifestaties van de menselijke sentimentaliteit. Normaal gesproken, papiersnippers, opgedroogde bloemen, kaartjesstomp, ontvangstbewijzen, bladwijzers en brochures worden beschouwd als afval. Maar wijs een gedenkwaardige gebeurtenis om deze en het is een aandenken.

Dressing up van uw plakboek is gemaakt classier als u zijden bloemen om een ​​aantal van de betere herinneringen in de pagina's te markeren. Zijden bloemen zijn een beter alternatief dan opgedroogd bloemen, omdat ze niet vlok of desintegreren na een paar jaar. Ook de zijden stof maakt steken ze in je plakboek te vergemakkelijken.

Hoe wordt zijden bloemen te gebruiken in scrapbooking. Kom met een verenigde thema.
Hoe wordt zijden bloemen te gebruiken in scrapbooking. Kom met een verenigde thema.

Hieronder zijn een paar tips over hoe te kleden uw plakboeken met zijden bloemen.

  • Kom met een verenigde thema. Scrapbooking, in tegenstelling tot de naam al impliceert in feite heeft een eerlijk bedrag van voorbereiding en planning. Je kunt gewoon niet klap op brieven, foto's en andere dergelijke prullaria op de pagina's tegen wil en dank. U heeft een centraal thema dat de hele plakboek rond zal draaien. Verzamel je herinneringen en bedenken een gemeenschappelijk thema voor hen. Is het thema vriendschap? Is het de toekomst? Is het uw favoriete dingen? Zodra u het thema te krijgen onder de knie, kunt u bepalen wat uw kleurenschema zal zijn en je kunt krijgen de betreffende gekleurde zijden bloemen aan de regeling aan te vullen.
  • Klik hier voor de bloemen. U kunt uw zijden bloemen te krijgen in een ambachtelijke winkel of stationaire winkel. Probeer een bos bloemen te kopen, zodat je veel van zijde bloemblaadjes te gebruiken in het plakboek. U kunt gewone of complementaire kleuren, zolang de kleuren zijn samenvallend met het thema dat u kiest voor uw plakboek.
  • Trek de hoofden. Meeste zijden bloemen komen met de bloem en de steel. Tenzij je kladblok heeft veel ruimte in, is het best dat je de stelen uit de bloemen. Zet gewoon de bloem om en verwijder alle plastic onderdelen achter de rug. Merk op dat uw zijden bloemen uit elkaar zal komen. Dat is prima. Alles wat je nodig hebt is de zijde bloemblaadjes toch. Gooi de plastic onderdelen of leg ze opzij voor toekomstige projecten.
  • Bevestig de zijden bloemen. Je kunt veel van zelfklevend materiaal te gebruiken om lijm de zijde bloemblaadjes aan het plakboek. Lijm, tweesnijdend tape, foto tape, schuim lijm gewoon gebruik maken van de lijm die u altijd al gebruikt en je moet wel goed. Zijde is gemaakt van poreus materiaal en moet de scrapbook houden zonder problemen.
  • Versier de zijde bloemblaadjes. Wees creatief met hoe je je verkleed je zijde bloemblaadjes! U kunt een knop in het midden of versieren van de bloemblaadjes met glitters of magie markers. De zijden bloemen hoeven niet het centrale stuk van het plakboek pagina, maar het kan een design element kan zijn. Hoe mooi de zijden bloemen komen hangt af van hoe creatief je kunt krijgen.


Met behulp van zijden bloemen om uw scrapbook versieren is een leuke manier om binding met de kinderen ook. En je hoeft niet te worden beperkt tot het gebruik zijden bloemen in plakboeken, kunt u ze in fotoalbums, agenda's of baby boeken.