E2a

Hoe wordt zilver beoordelen

Zilver is een van de makkelijkste en meer lucratieve metalen te verzamelen. Het heeft slechts een paar basis taxatierichtlijnen om u te helpen, te verzamelen en aan te pakken is. Na het lezen van deze korte handleiding, heb je een goede greep op de beoordeling van een zilveren item zuiverheid, conditie, leeftijd, gewicht en vorm. Deze fundamentele beoordeling know-how zal u helpen beoordelen en gemakkelijk te identificeren zilver. Hier zijn enkele van de instrumenten van de handel die ervoor zorgt dat de beoordeling zo veel makkelijker voor u:-schaal, vergrootglas en zuur zilver tester kit (deze is optioneel wel).

  • Schat de waarde van het gewicht. Klik hier voor de schatting van de waarde van de zilveren's op de huidige prijs door weging het op een schaal. Een troy ounce is bijna eenendertig gram. Vermenigvuldig de huidige marktwaarde van het gewicht in troy ounce. Denk aan de formule is het omzetten van alle eenendertig gram per troy dan vermenigvuldigen met de huidige marktwaarde.
  • Figuur uit de zuiverheid. Om het zilveren zuiverheid van weten, goed kijken voor markeringen in zijn lichaam. Nummer of woorden in de markeringen geven de zilveren inhoud van Jewelries en andere zilveren voorwerpen. Meestal worden bullions gemarkeerd, 99,9 of 0,999 procent zilver content. Ook wordt opgemerkt dat de meerderheid van de eerdere Europese munten waren 90 procent zilver. Munten 'zilvergehalte kan variëren per land altijd de lokale valuta te controleren op een betere transacties. Om de werkelijke smelt waarde van zilver in een object te krijgen, ter plaatse van de zuiverheid percentage in de markering en deze vermenigvuldigen met de huidige marktwaarde.
  • Ken de geschiedenis. Soms is de zeldzaamheid of de collectible aard van het object groter is dan de zilveren inhoud. De stijging van de waarde is het gevolg van de schaarste van het object en zijn leeftijd. Zo kunnen oude Romeinse munten zijn meer waard dan de zilveren ze zijn gemaakt met. Zorg ervoor dat u meer over de geschiedenis van een object om te weten duidelijk te vergelijken en contrasteren met de zilveren inhoud.
  • Doe de test. Gebruik het zuur zilver tester kit om zeker te zijn. Deze kit bevat een grafiek die kaarten van zilver zuiverheid, steen en salpeterzuur. Begin de test door het wrijven van de zilver op de steen. Giet vervolgens een kleine hoeveelheid salpeterzuur op het gebied van de steen waar het zilver in contact. Vergelijk de kleurverandering op de steen lijst van de grafiek om de zuiverheid te bepalen.
  • Due diligence. Vóór de aankoop van zilver, controleert u de verkoper grondig. Altijd in gedachten houden dat de deal zou kunnen zijn te mooi om waar te zijn. Het is vrij gemakkelijk te reconstrueren zeldzame voorwerpen. Deze verkopers dekken replica's met zilveren plaat om dezelfde look en bijna hetzelfde gevoel als het origineel te geven. Voor situaties als deze, altijd controleren voor authentieke certificaten en dubbel te controleren met vertrouwde dealers. Wees niet bang om weg terug van de deal in geval van twijfel.

Zilver is gemakkelijk te identificeren

Hoe wordt zilver beoordelen. Schat de waarde van het gewicht.
Hoe wordt zilver beoordelen. Schat de waarde van het gewicht.

Zilver is gemakkelijk te identificeren, onderzoeken en met veel resultaat en winst maken. Maar het is vrij gemakkelijk te dupliceren en te bedriegen op onwetende slachtoffers te gebruiken. Houd deze tips handig bij het omgaan met zilver. Altijd beoordelen, focus, hebben een scherp oog en objectief zijn.